Lélek

Nincs legjobb barátnőd? Most kereshetsz magadnak!

Ha még nem sikerült megtalálnod a tökéletes legjobb barátnőt, akkor most megadjuk a lehetőséget!
vous - 2015.07.07.
Nincs legjobb barátnőd? Most kereshetsz magadnak!

A legtöbb lánynak van egy olyan személy az életében, aki igazán közel áll hozzá. Ő pedig ki lenne más, ha nem a legjobb barátnő? Szerencsére nekem is van egy legjobb barátnőm, akire a másik felemként tekintek. Szinte mindent együtt csinálunk, mindent megosztunk egymással, kitaláljuk egymás gondolatait, ami néha már elég ijesztő. De mi a helyzet azokkal, akiknek nincs legjobb barátnőjük? 

Sztárszerzőnk, Takács Nóra saját Facebook-oldalán kért tőletek cuki sztorikat arról, hogyan ismertétek meg a legjobb barátnőtöket. Érkeztek is történetek szép számmal, de volt köztetek olyan is, aki megemlítette, hogy nincs legjobb barátnője. Ekkor jött az elhatározás, hogy létrehozunk egy olyan eseményt, ahol bárki szabadon találhat magának barátnőt.

Nincs más dolgotok, mint a Legjobb barátnő kereső eseményben megadni néhány infót magatokról és máris indulhat az ismerkedés. Ami fontos, hogy nem valós eseményről van szó, csupán azért lett létrehozva, hogy egy helyen tudjatok barátkozni és kicsit jobban megismerni egymást.
Hajrá, csajok, csacsogásra fel! 

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon