Egyéb kategória

Ilyen lebegő sátorban fogtok pihenni a nyáron!

Mindegy, hogy fesztivál vagy kemping, a sátorozás sokak kedvence nyáron. De a természettel olykor meg kell küzdeni vagy a bogarak, vagy a talaj egyenetlensége miatt. Így hát két tervező gondolt egyet, és a magasba emelte a sátrat, egy új világot nyitva meg a kirándulók előtt!
vous - 2015.06.27.
Ilyen lebegő sátorban fogtok pihenni a nyáron!

Amikor megtaláltátok a tökéletes helyet a sátornak, akkor még számtalan akadályba ütközhet a pihenés. Szó szerint, hiszen a legjobb terepen is akadhat egy bokor, ami pont rossz helyre nőtt. Ezt a sátrat viszont mindegy, hogy dimbes-dombos vagy kicsit vizes talajon szeretnétek felállítani, csak feldobjátok a közeli fákra, és mehet is az alvás! A bogaraktól kicsit sem kell félnetek, hiszen a földet nem érintitek, a szúnyogoktól meg egy hálós kis ajtó véd meg. A fiúk mindenre gondoltak. Így a környezettudatosság sem maradhatott el, ugyanis azzal, hogy a sátor nem érinti a földet, nem rongáljátok a föld kis virágait.

Ugye így már nektek is van kedvetek kirándulni egyet?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.