Egyéb kategória

Ilyen lebegő sátorban fogtok pihenni a nyáron!

Mindegy, hogy fesztivál vagy kemping, a sátorozás sokak kedvence nyáron. De a természettel olykor meg kell küzdeni vagy a bogarak, vagy a talaj egyenetlensége miatt. Így hát két tervező gondolt egyet, és a magasba emelte a sátrat, egy új világot nyitva meg a kirándulók előtt!
vous - 2015.06.27.
Ilyen lebegő sátorban fogtok pihenni a nyáron!

Amikor megtaláltátok a tökéletes helyet a sátornak, akkor még számtalan akadályba ütközhet a pihenés. Szó szerint, hiszen a legjobb terepen is akadhat egy bokor, ami pont rossz helyre nőtt. Ezt a sátrat viszont mindegy, hogy dimbes-dombos vagy kicsit vizes talajon szeretnétek felállítani, csak feldobjátok a közeli fákra, és mehet is az alvás! A bogaraktól kicsit sem kell félnetek, hiszen a földet nem érintitek, a szúnyogoktól meg egy hálós kis ajtó véd meg. A fiúk mindenre gondoltak. Így a környezettudatosság sem maradhatott el, ugyanis azzal, hogy a sátor nem érinti a földet, nem rongáljátok a föld kis virágait.

Ugye így már nektek is van kedvetek kirándulni egyet?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.