Egyéb kategória

Ezt árulja el a párkapcsolatotokról a kedvenc alvópózotok

Van, aki a kiskifli-nagykifli pózra esküszik; van, aki távol egymástól tud jót aludni; de akad olyan is, aki lábakat összekulcsolva alszik el a párja mellett. Bármelyik pózról beszélünk, sok mindent elárulhat a kapcsolatotokról. Lássuk hát, mit is mondana rólatok az alvópózotok, ha beszélni tudna.

vous - 2015.08.10.
Ezt árulja el a párkapcsolatotokról a kedvenc alvópózotok

Arról már írtunk korábban, hogy az alvópózotok elárulja, milyen a személyiségetek, de most itt az ideje, hogy páros vizekre evezzünk. Megjött a folytatás, lássuk hát, milyenek vagytok, ha párban alszotok! 

Kiskifli-nagykifli

Habár a női részről ez egy szexuálisan kiszolgáltatott pozíció, mégis azt mondja az illetőről, "bízom benned". Mindemellett a nagykifli szerepében tetszelgő férfi védelmet nyújt. A legtöbb ember hallomásból ugyan jól ismeri ezt az alvópózt, mégis csak a párok 15%-a választja éjszakánként.

Forrás:
littlethings

Laza kiflik

A laza kiflik pozíció nagyon hasonlít a kiskifli-nagykiflihez, csak ez egy sokkal lazább, távolságtartóbb alvópóz. Ugyan a pár közel akar lenni egymáshoz, és érezni, hogy a másik mellette van, mégis azt mutatja a kapcsolatról, már megérett arra a szintre, hogy úgy aludjanak egymás mellett, hogy közel is vannak, de az alvás mindkettejük számára egyaránt kényelmes.

Forrás:
littlethings

A hajsza

A kiskifli-nagykifli egyik változata, amit hívhatunk "illegális kiflinek" is. Mégpedig azért, mert ez az a póz, amikor az egyik fél határozottan az ágy oldalára húzódik, a másik fél pedig "üldözi". Két oka lehet annak, ha az illető ezt a pózt választja: az egyik, ha csak kéreti magát, és élvezi, ha a másik kicsit megy utána, a másik pedig ha tényleg szeretne visszahúzódni és egy kis teret kapni.

Forrás:
littlethings

A nagy gubanc

Az egyik legritkábban választott póz. Olyannyira intim és közeli, hogy legtöbbször a kapcsolat elején alszik el egymás karjába fonódva két ember, vagy épp szeretkezés után. Habár vannak párok, akik ezt az intim pózt igyekeznek a kapcsolatuk későbbi részén is fenntartani, egyes szakértők szerint ez nem feltétlenül jó dolog. Nem jó ugyanis, ha két ember túlzottan függ egymástól, főleg nem alvás közben.

A kibontott csomó

Ez a pozitúra a nagy gubanc pózzal kezdődik, majd pár perc elteltével a gubanc "szétválik". A párok körülbelül 8%-a választja ezt a pózt éjjelente, ami jó jel, hiszen ez egy sokkal erősebb kapcsolatra utal, mint maga a gubancpóz. "Ez egy kompromisszum az intimitás és a függetlenség között, ami a legjobbat nyújtja mindkét félnek." – állítja egy szakértő. 

Forrás:
littlethings

A szabadság szerelmesei

Háttal alszotok egymásnak? Ne ijedjetek meg, ez nem egy rossz jel, sőt! Egy kutatás azt mutatta, azok a párok, akik háttal alszanak egymásnak, mindenféle testi érintkezés nélkül, lelkileg sokkal közelebb állnak a másikhoz. Hiszen úgyis az a fontos, ami belül van, nem, ami kívülről látszik, nem?

Forrás:
littlethings

A hátcsókolózók

Ha a szabadság szerelmeseihez hasonlóan háttal alszotok, csak a hátatok vagy a hátsótok ér össze, ez is egy jó jel. Általában friss párok választják ezt a pózt, vagy legalábbis az egy évnél rövidebb ideje tartó kapcsolatokra igaz. A két alvó fél kényelmesen érzi magát a másik mellett és nem zavarja az alvásban, ha egymáshoz érnek.

Forrás:
littlethings

Összebújós

Amellett, hogy nagyon cuki póz, a kiflikhez hasonlóan védelmező is. Azáltal, hogy a férfi hagyja, hogy a nő a vállára hajtsa a fejét és átkarolja őt, biztonságérzetet nyújt, így pedig mindkettejük számára pihentető az alvás.

Forrás:
littlethings

Lábösszefonós

Ha a partnered a lábát a te lábadra helyezi, összefonja, vagy simogatja a saját lábával, akkor az bizony szexuális érdeklődést jelent. Vagy legalábbis az illető érzelmi vagy testi kapcsolat után sóvárog. Mindemellett cuki jelentést is hordoz, ugyanis azok a párok, akik összefonják a lábaikat alvás közben, valószínűleg teljesen egymásra vannak hangolva napközben is, mindent tudnak a másikról és még akár egyetlen szóból is értik a másikat. Aranyos, ugye?

Forrás:
littlethings

Önző tengeri csillag

Ha a párod tengeri csillag módjára minden testrészét elnyújtva elfoglalja az ágy nagy részét, akkor érdemes elgondolkodnod. Itt az ideje, hogy leüljetek egy nagy lelkizésre! Ez az alvópóz ugyanis egy elég erős jel arra, hogy ki uralkodik ki felett a kapcsolatban, még alvás közben is.

Forrás:
littlethings

Nos, magatokra ismertetek?

Ajánlott cikkek