Test

Elalszom szex közben – mi lehet a probléma?

Egy fárasztó nap után legszívesebben csak bezuhannátok az ágyba, anélkül hogy összebújnátok a pasitokkal? Esetleg – meglehetősen kínos módon – az aktus közben – bólintotok be? Nyugalom, ez még nem jelenti a kapcsolat végét, ugyanis a probléma könnyen orvosolható!
vous - 2022.10.03.
Elalszom szex közben – mi lehet a probléma?

Hazaértek, vacsi, filmnézés, aztán pedig alvás, a szex pedig kilőve. Vagy ha nincs is kilőve, közben érzitek úgy, hogy mindjárt elalszotok – vagy ami még rosszabb, el is alszotok. Tudjuk, rémálom-forgatókönyv, de sajnos előfordulhat, ősszel főleg. Ha nektek is így néznek ki mostanság az estéitek, akkor bizony van baj. Elhoztunk nektek néhány tippet, amivel még este is kirobbanó formában lesztek!

Így biztosan nem marad el a szex! Apró dolgok is látványos eredményt hozhatnak a kimerültség kezelésében.

Apró dolgok is látványos eredményt hozhatnak a kimerültség kezelésében. Kattints IDE, ha szeretnél többet megtudni!

A jó szex a konyhában kezdődik!

Ha este annyit esztek, hogy utána mozdulni sem bírtok, ne csodálkozzatok, ha kimarad a szex. Vacsorára inkább fogyasszatok egészséges, könnyen emészthető ételeket, az előregyártott, kalóriadús kajáknak pedig intsetek búcsút. Nemcsak a pasitok, de a testetek is meg fogja hálálni!

Ne csak az ágyban mozogjatok!

Ha eddig azt hittétek, hogy egy izzadással töltött délután az edzőteremben csak leszívja az energiátokat, hatalmasat tévedtetek! A mozgás az egyik legjobb pörgető akkor is, ha fáradtak vagytok, és higgyétek el, egy kiadós edzés után kirobbanóbb formában lesztek, mint valaha – ezt az energiát pedig bátran hasznosíthatjátok este is.

Meditáljatok!

A mindennapos meditációnak ezer meg ezer jótékony hatása van (erről már mi is írtunk), de a szexuális életetekre is jó hatással van. Nem kell vele órákat eltölteni, néha elég csak öt mély lélegzetvétel a szabad levegőn vagy egy csendes, nyugodt helyen, de vannak a városban vezetett meditációk is, ha éppen arra vágytok. Ha viszont unalmasnak tartjátok a meditálást, próbáljátok ki a jógát: néhány csípőtágító ászana is szuper ötlet lehet, ha már szexről van szó.

Kattints az infografikára, és tudj meg többet a krónikus fáradtságról!

Így biztosan nem marad el a szex!

Így biztosan nem marad el a szex! Ezekkel növelheted az energiaszinted. Kattints IDE, ha szeretnél többet megtudni a krónikus fáradtságról!

Ajánlott cikkek