Egyéb kategória

Reggelik, amiktől tuti kipattan a szemetek

Unjátok a félig csukott szemmel elfogyasztott pirítóst és gabonapelyhet? Olyan reggelikre bukkantunk, amikkel vidáman indíthatjátok a reggelt.

vous - 2015.06.24.
Reggelik, amiktől tuti kipattan a szemetek

Felfigyeltünk az Instagramon egy ételművészre, akinek a kreációitól a szavunk is elállt. Nem győztünk szemezgetni a szebbnél szebb reggelik közül. De nagy nehezen kiválasztottuk nektek azt az ötöt, ami – ha van elég időtök elkészíteni – nemcsak szuperegészséges, de a reggeli morcos hangulatot is eltünteti. Íme!

Na és persze hogy ne csak beszéljünk, megpróbáltunk mi is készíteni valami cukit. Döntsétek el ti, hogy milyen állatka lett. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.