Egyéb kategória

Reggelik, amiktől tuti kipattan a szemetek

Unjátok a félig csukott szemmel elfogyasztott pirítóst és gabonapelyhet? Olyan reggelikre bukkantunk, amikkel vidáman indíthatjátok a reggelt.

vous - 2015.06.24.
Reggelik, amiktől tuti kipattan a szemetek

Felfigyeltünk az Instagramon egy ételművészre, akinek a kreációitól a szavunk is elállt. Nem győztünk szemezgetni a szebbnél szebb reggelik közül. De nagy nehezen kiválasztottuk nektek azt az ötöt, ami – ha van elég időtök elkészíteni – nemcsak szuperegészséges, de a reggeli morcos hangulatot is eltünteti. Íme!

Na és persze hogy ne csak beszéljünk, megpróbáltunk mi is készíteni valami cukit. Döntsétek el ti, hogy milyen állatka lett. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.