Egyéb kategória

Az első randi óta nem keres – Szex közben rontottam el valamit?

Tudom, sokan azt mondják, nem szabad az első randin ágyba bújni. De ha jön a lehetőség, miért ne? Valamit rosszul csináltam?

vous - 2022.05.29.
Az első randi óta nem keres – Szex közben rontottam el valamit?

Régóta nem találom az igazit. Sok randira járok, és online is próbálok egy jó pasit találni magamnak. Ez néha igazán nehéz feladat. Olyan, mintha a normális pasik eltűntek volna.

Vannak, akik kizárólag egy éjszakára keresnek. Az ilyenekkel rendszerint nem is törődöm. Aki viszont hosszabb távra keres kapcsolatot, az sem mindig nyerő.

Vagy velem van valami baj?

Az egyik ilyen pasival készültem randizni. Sokat beszélgettünk az interneten és telefonon is. Megnyerőnek tűnt. Sokat beszélt magáról, és arról, hogy milyen fontos neki a családalapítás és az, hogy szükség esetén egyedül is el tudjon tartani minket.

Sosem vágytam kimondottan sugar daddyre, nem is lenne rá szükségem, de bevallom vonzott a gondolat. Nem szokásom ez, de valamiért a randevú után felhívtam magamhoz. Innen már egyenes út vezetett az ágyba.

Nem tűnt meglepettnek, és jól is teljesítettünk mindketten.

nem keres

nem keres
Forrás:
Pexels

Az aktus után még beszélgettünk egy keveset, de itt sem tűnt fel semmi szokatlan. Elment. Azóta pedig várom a hívását vagy az üzenetét, de sehol semmi. Mintha a föld nyelte volna el a pasit. Magától nem keres, de ha én hívom sem veszi fel.

Mit ronthattam el? Valami oka kell, hogy legyen. A pasik ok nélkül nem szoktak eltűnni, főleg, ha jó volt az éjszaka. Arra is gondoltam, hogy talán neki volt túl korai a szex. De pasiknál ez eléggé szokványos dolog, nem?

Az ágyban ronthattam el valamit?

Valamit, ami esetleg nekem fel sem tűnt? De akkor is szólhatott volna, vagy legalább közölhette volna, hogy nem akar tőlem többet. Akkor is csalódott lennék, de így még haragszom is rá. Lehet, hogy észrevette, hogy én nem ez az alkat vagyok, és csak az anyagiak miatt mennék bele ebbe ilyen hamar? Nem is tudom, hogy így van-e.

Az is lehet, hogy túl naiv voltam a pasikkal szemben. Valójában túl sokan vannak, akik csak a kaland kedvéért mennek randevúzni, majd aztán ágyba. Ez nem is lenne baj, ha őszintén közölnék, hiszen vannak nők, akik erre vágynak. De mi van velünk, normális nőkkel?

Nem csak kalandokra vágyunk!

Szeretnénk olyan férfiakat magunk mellé, akik valóban hosszú távú kapcsolatra vágynak és hajlandóak meg is próbálni. A hitegetésből már elég volt. Nagyon meg kell fontolnunk, kivel állunk össze, mert sokszor csak szép hazugság a családalapítás és a hosszú távú kapcsolat reménye.

Ajánlott cikkek