Lélek

4 pszichológiai trükk, hogy vonzóbbnak tűnj

Ha alapvetően nincs is semmi gond a külsőnkkel, néha érezhetjük úgy, hogy nem vagyunk túl vonzóak mások számára. Elsődlegesen önmagunkat kell rendbe tennünk, hogy kifelé is a magabiztosságot sugározzuk, hiszen aligha van dögösebb annál, mint, aki tisztában van önmagával, elfogadja és szereti saját magát. De mi van akkor, ha bevethetünk egy kis trükköt is, hogy fokozzuk a felénk irányuló vonzalmat?

vous - 2022.05.28.
4 pszichológiai trükk, hogy vonzóbbnak tűnj

“Tudtátok, hogy vannak olyan pszichológiai trükkök, amelyekre – ha odafigyeltek – rögtön vonzóbbnak tűntök?” -teszi fel a kérdést egy népszerű párkapcsolati szakértő, Kimberly a TikTokon. Az egész életét azzal töltötte, hogy tanulmányozta az emberi kapcsolatokat, vonzalmakat, és első kézből tapasztalta, hogy ugyan vannak furcsának tűnő módszerek, mégis működnek.

Íme a szakértő által említett négy trükk, amivel te is vonzóbb lehetsz!

1. Emeld meg az állad

Ezt nem tanítják az iskolában, de egy erős állkapocs egy evolúciós jel arra, hogy magas a tesztoszteron szinted és erős az immunrendszered. Igazából ez csak egy jel arra, hogy ha barlanglakó ősember lennél, akkor egészséges gyerekeket csinálnál. Ezért veheted észre, hogy a színészeknél, mint Brad Pitt, Ryan Reynolds, vagy akár Selena Gomez és Beyoncé is mind erős állkapocs vonallal rendelkezik. Valószínűleg ezért utálhatod azokat a fotókat magadról, amelyeken hátradőlsz, mert nem a legelőnyösebbek. Sokkal jobban teszed, ha az állad jobban látszódik, és előre mutat.

2. Androgün jegyek fókuszban

Ha vannak olyan tulajdonságaid, amelyek egyszerre férfiasak, és nőiesek, akkor nyugodtan fókuszálj rájuk. A kutatások azt bizonyítják, hogy azok, akiknek egyszerre vannak férfias és nőies jellemvonásaik, azok a legattraktívabbak az emberek számára. Ha ezt pszichológiailag akarod kijátszani, akkor megpróbálhatod azt, hogy oversized ruhákat viselsz, de egy kicsit kifinomultabb sminkkel az arcodon.

3. Viselj pirosat

Hogy vonzóbbnak tűnj, viseld a piros színt. Mindegy, hogy piros rúzs, piros ruha vagy piros póló, ha ez a szín van rajtad, sokkal vonzóbbnak látnak majd az emberek, mint azokat, akik nem viselik ezt a színt. Alapvetően dögös szín a piros.

4. Ne tűnj túl elérhetetlennek

Ez az egyik legalapvetőbb dolog, hogy vonzóbbnak lássanak. Az egyik legfontosabb tényező abban, hogy valaki mennyire vonzódik hozzád, annyiban rejlik, hogy lássa, mégis mennyi esélye van arra, hogy veled lehessen. Mosolyogj és tűnj elérhetőnek, mert ha túl távolinak és megközelíthetetlennek tűnsz, az azonnal meg tudja ölni a vonzalmat.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek