Lélek

Durván leszerepeltek a pasik egy „buta” lány randi tesztjén

Gondolkoztatok már valaha azon, hogy a pasiknak vajon a szuperintelligens, vagy inkább a butuska, irányítható lányok jönnek be? Egy Victoria nevű csaj igen, és úgy döntött, hogy furcsa kísérletet tesz: egy darabig butának tettette magát, hogy rájöjjön, így vonz-e több pasit! Na, szerintetek mi lett az eredmény?

vous - 2022.03.17.
Durván leszerepeltek a pasik egy „buta” lány randi tesztjén

Victoria Fedden, a YourTango szerzője azok közé a lányok közé tartozik, akik nem esnek kétségbe, ha irodalomra, történelemre, politikára vagy bármilyen komoly témára terelődik a szó. Tudományos diplomája van, szemüvege és sokak által édesnek mondott külseje, még sincs sikere a férfiaknál. Az első pár randi után általában ejtik valami „szőke maca miatt”. Persze a srácok teljesen azért nem akarják elveszteni Victoriát, mivel érdekes személyiség, csak épp áthelyeznék a barát kategóriába.

A lány sokat gondolkozott azon, hogy mit ront el. Sokan mondták neki, hogy valójában az intelligenciája a bökkenő, ugyanis az okos lányok mellett a férfiaknak is meg kell erőltetnük magukat, hogy szórakoztató legyen az este. És ekkor eszébe jutott a világ egyik legkülönösebb kísérlete: hogy butának tetteti magát egy darabig, hátha akkor nagyobb sikerei lesznek a férfiaknál.

Mivel Victoria visszatérő látogatója volt az online randioldalaknak, az első lépés nem volt nehéz: az intelligenciájára utaló nyomokat eltüntette a profiljáról. A bemutatkozó szövegét is átírta, és annyi klisét tett bele, amennyit csak a karakterszám engedett, például hogy szeret hosszú sétákat tenni a tengerparton, és nincs jobb egy spontán utazásnál. A kedvenc könyveiről és filmjeiről szóló részt úgy, ahogy van, kitörölte, és lássatok csodát: már pár óra múlva több üzenet csücsült a postaládájában, pedig előtte örült, ha hetente párat kap.

Forrás:
iStock

Persze a „buta nő”-kísérlethez Victoriának a válaszokon is változtatnia kellett: elkezdett sok emojit használni,helyesírási hibákat csempészett oda, ahol ezelőtt nem voltak, és rövid, tömör üzenetekben kommunikált. Amikor a dolog eljutott a telefonálásig, vigyázott arra, hogy sokat nevessen, és semmiről ne legyen konkrét véleménye.

És az eredmény? Victoriának HÁROM RANDI is jutott volna naponta, ha egy kicsivel butuskábbnak születik, ugyanis a kísérlet alatt körülbelül ennyi férfi hívta randevúra. De nemcsak a lehetőségek számában, hanem a programok terén isvolt változás: régebben mindig egy kávé mellett találkozott férfiakkal, most viszont észrevette, hogy a jelöltek mindig olyan programokat találtak ki, amikben alkohol is szerepel.

A neheze viszont csak ezután következett, Victoriának ugyanis élőben is adnia kellett új karakterét. Szóval, hangosan vihogott, tekergette a hajfürtjeit, rettentően sokat mondta, hogy „úristen ez annnnyira szupeeer”, és meglepően érdektelen maradt, ha bármilyen komolyabb téma került terítékre. 

És hogy mit tapasztalt a férfiak terén ez alatt az idő alatt? Mivel rendszeresen lett második és harmadik randi is, volt ideje ráébredni, hogy azok a férfiak, akik a buta, határozatlan, érdektelen nőkre buknak, valójában nagyrészt bizonytalanok. Hímsoviniszta nézeteket hangoztattak, ok nélkül féltékenykedtek, a cici nagyobbításáról kérdezték a második randin, ok nélkül kritizáltak ismerőst és ismeretlent, ráadásul az életük semmilyen terén nem vágytak kihívásra. Az igazság az, hogy ezek a férfiak olyan nőkre vágynak, akikkel jól tudják érezni magukat (ez persze hancúrozáat is jelent) anélkül, hogy meg kellene erőltetniük magukat.  

Victoria törölte magát a társkereső oldalakról, és pár hónappal később megismerkedett a leendő férjével, akinek éppen úgy tetszett, intelligensen, szemüvegesen és konkrét véleménnyel, ahogy van. Nem arra vágyott, hogy kellemesen ki tudjon kapcsolódni mellette, nem uralni és befolyásolni akarta, hanem egy igazi társra vágyott, akivel nemcsak fizikai szinten, hanem szellemileg is összetartoznak.

Nos, csajok, mit gondoltok Victoria kísérletéről?   

Ajánlott cikkek