Egyéb kategória

Muszáj bikinitesttel kezdenem a nyarat?

Elegem van már abból, hogy a nyári időszakban folyamatosan azon stresszelek, hogy hány kiló vagyok. Idén már nem fog érdekelni, hogy nem sikerült összehozni a bikinitestet, szabadon és büszkén fogok sétálni a strandon.

vous - 2022.05.11.
Muszáj bikinitesttel kezdenem a nyarat?

Nem értem, miért tetszik a férfiaknak az, amikor valaki látványosan alultáplált. Mintha az lenne számukra vonzó, ha valaki egészségtelen életmódot folytat, és csak diétás ételeken él.

Belefáradtam már abba, hogy nyaranta szégyelljem magam amiatt, ha van rajtam pár plusz kiló. Olyan, mintha a férfiak tini lányokkal akarnának járni ahelyett, hogy egy valódi nővel találják magukat szemben. 

Többször találkoztam már azzal, hogy pasik simán leráztak amiatt, mert teltebb voltam. Azt éreztem, hogy velem van a baj, de rájöttem, nem erről van szó.

Igaz, hogy nem válogatok, hogy mit eszek, mellette azonban rendszeresen mozgok, így azt a kritikát sem értem, amikor a randi partnereim utalást tesznek arra, hogy ideje lenne elkezdenem mozogni.

Rengeteg olyan pasit láttam már, akik engem becsméreltek amiatt, hogy mit eszek és mennyit mozgok, miközben ők abszolút nem adtak magukra, és az apatesttel büszkén vonulva kritizálták a nőket.

molett

Nem szeretném többet azt hallani, hogy hogy néz ki a testem!
Forrás:
Pexels.com

Elegem van már ebből a kettős mércéből!

Nem szeretném többet azt hallani, hogy hogy néz ki a testem! Ezeknek a férfiaknak nincs joguk ahhoz, hogy szapuljanak, és elhihetik, miattuk biztosan nem fogok lefogyni. Én boldog vagyok így, ahogy vagyok.

Gyerekkoromban evészavarral küzdöttem, emiatt pontosan tudom, milyen az, amikor valaki meg akar felelni a kor ideáljának. Utáltam a testemet, mert túl nagy volt, a többi sovány lány mellett mindig kilógtam a sorból. Ma már büszkén vállalom a plusz kilókat, hisz legyőztem az evészavarom, amire nagyon büszke vagyok.

Sem a férfiak, sem pedig szépségideálok nem fogják megmondani nekem, hogyan nézzek ki a strandon, és bátran fogok rövidnadrágot hordani.

Örülnék neki, ha végre félre tudnák tenni az emberek a kéretlen kritikát, és helyette inkább arra figyelnének, önmagukon mit tudnának fejleszteni.

Kinga történetét Hargitai Alexandra dolgozta fel.

Ajánlott cikkek