Egyéb kategória

Normális pasik, hol vagytok? Miért bujkáltok előlem?!

Úgy tűnik, manapság nehéz a szinglilét. Főleg annak, aki utálja. Régóta vagyok egyedül, és egy értelmes pasira vágyom. Persze ez nem olyan egyszerű.

vous - 2022.04.23.
Normális pasik, hol vagytok? Miért bujkáltok előlem?!

Az embernek olyan érzése van ismerkedés közben, mintha tűt keresne a szénakazalban. Hiszek benne, hogy mindenkinek megvan a párja, de abban már kevésbé, hogy mindenki meg is találja a másik felét. Már-már kezdek belefáradni a kutatásba. Úgy érzem, mindenhol jártam már, ahol nő járhat – a tapasztalatokat inkább hagyjuk… 

Online keresgélés

Nyilván minden szinglinek eszébe jut, hogy erre alkalmas internetes oldalakon keressen partnert. Ez egyszerűnek tűnhet, de korántsem az. A legnépszerűbb oldal is tele van csapdákkal és idióta pasik százaival. 

Én is kipróbáltam, kár volt!

Húzogatok jobbra mindenkit, engem is húznak sokan erre-arra. De nincs köztük egy értelmes sem. Vannak olyanok, akik elsőre annak tűnnek, de mindig kiderül, hogy van valami gond velük. Sugar Daddyk, magamutogatók és olyanok, akik bár nős emberek, mégis szeretőként akarnak tartani. De a legtöbbnek a csak a döngetés kell, és nem is vágyik másra. Se tartós kapcsolat, se szerelem, csak a hancúr. Ebből én nem kérek.

Bulik

Sok fiatal csaj jár bulizni abban a reményben, hogy összeszed valakit. Valaki, akivel talán egy rugóra jár az agyunk és viszont tudjuk szeretni egymást. De sajnos mostanában a bulik felhozatala sem az igazi.

Sok az illegálisan belógott középiskolás diák. Gyakran ők mozdulnak rám, de köszönöm, nem kérek a gyerekekből. Emellett nyilván egyre több az olyan férfi, aki tiltott szereket árul vagy kever az éppen őrizetlenül hagyott italunkba. Ezekkel sem a legjobb egy tető alá kerülni.

Buli

Buli
Forrás:
Pexels

De ha csak egyszerűen arra gondolunk, akkor az is fontos tényező, hogy nem járnak helyes pasik bulizni. Lehet, hogy csak nem az én ízlésem, igyekszem sok helyen megfordulni – hátha –, de ugyanazokba az alakokba futok bele mindenhol.

Ezekre a pasikra pedig nem pazarolnám az időmet.

Osztálytárs és kolléga soha!

Elterjedt tanács, hogy sose válasszunk társat az osztályból vagy azok közül, akikkel együtt dolgozunk. Sokszor azt hisszük, ismerjük ezeket az embereket, ám ez valószínűleg korántsem igaz. Annak ellenére, hogy sok időt töltünk velük, személyiségük egy része rejtve marad.

Ráadásul, ha szétmentek, bámulhatjátok egymást egész nap!

Ha egy helyen dolgoztok, mégis összejöttetek, az veszélyes, mert ha mégse működik akkor is találkozni fogtok. Ebből aztán nem várt kínos pillanatok és olyan bonyodalmak jöhetnek, mint például az, hogy újra összejöttök. Ismét hiába…

Olyan férfira vágyom tehát, aki szerelemmel tud szeretni és nem csak a domború részeim, a hancúr vagy a legkülönfélébb érdekek miatt kellek nekik. De a mai modern világban hol vannak ezek a pasik? Tudom, mi, nők sem vagyunk tökéletesek, de szükségünk van a normális pasikra, akik, ha odáig eljutunk, férjként és apaként is tudnak viselkedni.

Ajánlott cikkek