Egyéb kategória

Akkor vagyok jó csaj, ha feszül a bőrnadrág?

Ez abszurd! Hiszen nem vagyunk egyformák. Hogy is lehetnénk? Nem mindenkinek adatik meg a nagy és kerek hátsó.

vous - 2022.04.19.
Akkor vagyok jó csaj, ha feszül a bőrnadrág?

Vannak olyan nők, akik tökéletes testtel járkálnak az utcán. Rájuk minden pasi felfigyel! Én sem tartom magam se csúnyának se formátlannak, de nem is éppen a legteltebbek az idomaim. A hátsó résszemmel különösen nem ápolok jó viszonyt.

A legtöbb nő nem látja szépnek magát.

Mindig találunk a testünkön valami kifogásolni valót: egy foltot, anyajegyet, narancsbőrt, zsírt. Ez rendjén is van így, hiszen akkor nem lenne értelme edzeni, formásítani és diétázni. De vannak olyanok is – mint például én – akik nem egy, de számtalan hibát vélnek felfedezni akár egyetlen testrészükön is.

A legrosszabb, amikor ezt már az ismerősök is visszaigazolják!

A hátsó fertályomat nézve, mindig elfog a szégyen. Egyáltalán nem formás, sőt mondhatni még alakja sincsen, a narancsbőrről nem is beszélve. A legtöbb nő már ezek egyikétől is szégyellené magát, de nekem mindkettőből kijutott. El sem bírom képzelni, hogy mások hogyan képesek elviseli a külvilág kritikáját például szülés után, vagy egy betegség miatt.

Narancsbőr

Narancsbőr
Forrás:
Pexels

Én minden diéta és hátsó edzés ellenére is könnyen hízok, és a felesleg általában oda alulra kerül. Egyszerűen nem tudok megszabadulni tőle. Irigylem mások formás csípőjét és tomporát. Nekem olyan sosem lesz.

A pasim persze elégedett velem…

Ha nem lenne, már valószínűleg nem lenne velem. Nyilván tudjuk, nem a külső a fontos, de senki nem tagadhatja, hogy azért ez is mérvadó. Ennek ellenére kissé fájdalmas érzés, amikor az utcán együtt nézzük meg a szép nőket. Ő csak azért, mert férfi, és talán mert mégsem olyan elégedett velem, ahogy állítja, én pedig irigységből.

Ő azt mondja, tökéletes vagyok, de, hogy valójában mit gondol, azt sosem tudom eldönteni. Én viszont egyáltalán nem vagyok kibékülve önmagammal. Általában nem érzem jól magam a bőrömben. Ideje lenne rajta változtatni, de a sok próbálkozás már jócskán elvette a kedvemet.

Úgyis mindegy: Ha vékony vagy az a baj, ha meg nem, akkor az…

Azt hiszem, meg kell próbálnom valahogy rendbe tenni az önértékelésemet. Nem attól leszek vonzó, hogy szépen feszül-e rajtam a bőrnadrág, vagy hogy hány pasi fordul meg, hogy megnézzen hátulról. Tökéletes test pedig egyébként sem létezik. Csak az számít, hogy én jól érezzem magamat, és büszke legyek arra, ami már van, és ne azon rágódjak, ami nincs. Persze ez nem lesz egyszerű…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.