Lélek

Jobb érzés egy molett lánnyal lefeküdni? Kiderült, hogy mi a pasik véleménye

A médiából ömlő “tökéletes test” elképzelése miatt tévesen azt hihetnénk, a férfiak már nem is vonzódnak a ducibb alkatú nőkhöz. Még megdöbbentőbb azonban, hogy néha mennyire tájékozatlanok a tinédzserek, és milyen alternatív módszerekkel próbálnak az ártatlanságuktól megszabadulni. De sajnos sokaknak még felnőtt korban sem egyértelmű, hogyan kell helyesen védekezni. Az első élmény pedig igazán meghatározó, nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is. Ezek a témák érdekelték legjobban az olvasókat a VOUS oldalán ezen a héten. Nagy figyelmet kapott még az ételerőltetés traumája gyermekkorban.

vous - 2022.04.16.
Jobb érzés egy molett lánnyal lefeküdni? Kiderült, hogy mi a pasik véleménye

Következzenek a hét legfelkapottabb témái!  (Legutóbb pedig EZEK a cikkek érdekeltek titeket a legjobban!)

 Megdöbbentő, hogy néha mennyire tájékozatlanok a tinédzserek, és milyen alternatív módszerekkel próbálnak az ártatlanságuktól megszabadulni.

tini lány

Egy ceruzával szerelmeskedtem, hogy elveszítsem az ártatlanságomat

Néha még most sem hiszem el, hogy mennyire ostoba voltam, és csak hálás lehetek, hogy nem lett belőle nagyobb baj.

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Sajnos sokaknak még felnőtt korban sem egyértelmű, hogyan kell helyesen védekezni.
terhesség

Az ötödik gyerek után tudta meg, hogyan lehet védekezni együttlét közben

Sokáig gondoltam úgy, hogy amikor elérkezik a pillanat, mindenki kap a szüleitől, esetleg az iskolától valamilyen felvilágosítást az együttlétről, de rájöttem, hogy ez néhány ember számára egyáltalán nem természetes és magától értetődő. Így felmerül a kérdés, miként élik hálószobai életüket?

A cikket itt olvashatjátok tovább…

 Az első élmény pedig igazán meghatározó, nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is.
térdel

„Félrehúzott az egyik sarokba, és letérdelt elém” – Férfiak az első alkalomról

A női szüzesség körüli misztikum miatt hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a férfiak számára is ugyanolyan meghatározó élmény az a bizonyos első alkalom. Megkérdeztünk néhány férfi ismerősünket arról, hogyan is telt az ártatlanságuk elvesztése. Kendőzetlen történeteik következnek!

A cikket itt olvashatjátok tovább…

A médiából ömlő “tökéletes test” elképzelése miatt tévesen azt hihetnénk, a férfiak már nem is vonzódnak a ducibb alkatú nőkhöz.

duci lány

Pasik vallottak: Ilyen egy duci lánnyal a hancúr

Bár a divat és az elképzelés, hogy mi is a “tökéletes test” folyamatosan változik, egy dolog mindig biztos marad, mi nők akarva akaratlanul ehhez mérjük magunkat. A jelenleg népszerű Ariana Grande-ék és Megan Foxok világában könnyen elhisszük, hogy a már kicsit is teltebb alkat egyáltalán nem vonzó a férfiak számára… pedig ez nagyon nem így van.

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Nagy figyelmet kapott még az ételerőltetés traumája gyermekkorban.

kislány tányérral

Kicsiként belém erőltették az ételt: A legdurvább esetet sosem bocsátom meg

Sokaknak van rossz élménye az óvodából, amikor arra kényszerítették az óvónénik, hogy akarata ellenére egyen, esetleg erőszakkal tömték belé a nem kívánt ebédet. Ugyan az óvodában ilyen élmény nem ért, vagy szerencsére már nem emlékszem rá, egy másik eset sokkal nagyobb nyomot hagyott bennem, és okozott maradandó károkat.

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Ajánlott cikkek