Lélek

Egyetlen apróság, amitől a pasik totálisan beindulnak

Még 1978-ban azt énekelte Rod Stewart, hogy: „Ha szeretnéd a testem, gyere, édes, tudasd velem.” Sokkal több igazság van ebben az egy sorban, mint hinnétek, Rod Stewart már akkor megadta a választ arra, hogy mi az, amitől a pasik teljesen tűzbe jönnek az ágyban. 

vous - 2022.03.29.
Egyetlen apróság, amitől a pasik totálisan beindulnak

Egy örök kérdés: mi a jó együttlét alapja, mi az, amitől a vágy felkorbácsolódik a férfiakban? Persze, azt tudjuk, hogy villantani kell, mert alapjáraton vizuális típusok, és a nők jobban igénylik az érzelmi, romantikus, finomabb előjátékokat, de azért a vizualitáson túl is vannak dolgok, amiktől egy férfi igazán azt érzi, hogy férfi. A Psychology Today kutatásból az derült ki, hogy az egyik legfontosabb összetevője a vágynak számukra a következő:

Szükségem van rá, hogy úgy érezzem, kíván, és megveszik értem 

– mondja a 33 éves Craig.

És hogy mitől érzik úgy a pasik, hogy a nők dögösnek és kívánatosnak látják őket? Azt is elárulták!

Bókok a testüket illetően

Bizony, ha tüzes töltetű keringőre szeretnétek felkérni a pasitokat, akkor bókoljatok neki, és máris forró lesz körülöttetek a levegő! Ezt a harmincegy éves Carl is alátámasztja:

A nők gyakran kapnak bókokat a férfiaktól, de az ilyen bókok nekünk is jólesnek, sőt! Legyen az akár egy hangos ejha, vagy egy érintés morgással vegyítve. Ezt valamiért nagyon kevésszer kapjuk meg a nőktől.

Rajta, csajok, a jövőben ne fukarkodjatok a bókokkal!

Forrás:
Canva.com

Legyen lelkes hancúrozás közben

Azt hiszem, ez nem olyan újdonság, senki sem szereti, ha a partnere úgy viselkedik akció közben, mintha gondolatban éppen egy Minecraft-pályát vinne végig. Szerintem ez a legnagyobb vágygyilkos, ami csak létezik, úgyhogy én adom a pasiknak a pontot, igazuk van. Nyilván kettőn áll a vásár, a jó együttléthez két fél kell, de ha nagyon úgy érzitek, hogy nincs hangulatotok hozzá, akkor szkippeljétek az akciót mindkettőtök érdekében.

Tony, ha látnánk, lelkesen bólogatna, szerinte is ez a legjobb ötlet erre az esetre:

Ha azt látod, hogy a csaj vonakodva vesz részt az egészben, ha nincs ott fejben igazán, az nagyon illúzióromboló. Úgy érzem, nem kíván igazán, csak azért megy bele, mert látja, hogy én akarom.

Meg ugye semmi sem kötelező, szóval, ha úgy érzitek, mondjatok nemet, mindketten jobban jártok, mint egy kényszerkufirccal. 

Ha a nő kezdeményez

Na, ettől aztán tényleg kiskatonába áll minden pasi, de nem mindegy, hogy hogyan teszitek. Ne csak akarjátok, hanem csináljátok is, különben nem igazán lesz vevő rá a pasi.

Az egy dolog, hogy szóban kezdeményez, de ha azt tényleg csinálja is, az nagyon vadító!

– vallja Tim.

Hát, csajok, estére izzítsátok be a dögös fehérneműt, és valósítsátok meg a pasik álmát és a sajátotokat is! Persze csak ha van hangulatotok hozzá, bár azt hiszem, megéri.

Ajánlott cikkek