Egyéb kategória

Aki azt mondja, hogy nem néz oda, az hazudik – Mit néznek meg rajtunk a nők?

Sokan azt hihetjük, hogy a nők tekintetét csak a nadrágunk dudorának környéke vonzza. Uraim, rossz hírem van. Erre az állításra többen rácáfoltak. De mire kell nekünk, férfiaknak odafigyelnünk a megjelenésben? Mit néznek meg rajtunk a nők? Íme, a válasz:

vous - 2022.04.10.
Aki azt mondja, hogy nem néz oda, az hazudik – Mit néznek meg rajtunk a nők?

Kíváncsi voltam, mit is néznek meg rajtunk a nők. Mi alapján alakul ki bennük a vonzódás? Mi határozza meg, hogy próbálkozik-e és mi az vajon mi az, amiről rosszul sülhet el, ha lehull a lepel?

Mi, férfiak egyébként hajlamosak vagyunk kevésbé törődni a külsőnkkel, gondolván, hogy a külsőségekkel a nők hódítanak. De a megkérdezett nők válaszai alapján jobban tennénk, ha az alapvető dolgokra azért odafigyelünk.

Kéz

Saját meglepetésemre, a válaszadók mindegyike megemlítette a kezet. A válaszok többségében az irányelv az volt, hogy a kéz legyen ápolt, igényes és nem utolsó sorban tiszta, hiszen nem mindegy milyen kézzel érünk a nőkhöz, akár odalent is.

A kézfej alapján alkati tulajdonságokra, az ápoltság mértékére és az életmódra is lehet következtetni. – Mira, 27 éves

Férfi kezek

Férfi kezek
Forrás:
Unsplash

A legkézenfekvőbb: arc és környéke

Talán nem meglepő, hogy a hölgyek előszeretettel vizsgálják meg az arcunkat is. Vannak, akiknek a szakáll ápoltsága a megnyerő, de valaki nem is tűri meg az arcszőrzetet. Mások a haj stílusát és ápoltságát tekintik mérvadónak, megint mások pedig a szem és a fogak csillogását tartják fontosnak.

„Az igéző tekintet fontos, és legyen egy olyan mosolya, amivel levesz minket a lábunkról!” – Virág, 20 éves

Felsőtest

Szerintem erre is kevéssé gondolunk, hiszen általában a felsőtestünket akár több réteg ruha is fedi. Egy-két helyen azért mégis megakad a csajok szeme. Egyesek háklisan a szőrzetre: biztos mindenki hord időnként V-nyakú pólót. Nos, ha ebből felül kilóg a mellkasszőrzet, akkor már néhány nő érdeklődését már el is vesztettük, másokét viszont megnyertük. Ellenben a kézfejek túlzott szőrössége általában negatív hatást vált ki. 

Felső test

Felső test
Forrás:
Unsplash

Egy bizonyos korosztályt már más területek is érdekelnek:

Szeretném, ha a pasinak nem lenne nagy hasa. – Anna, 47 éves

Természetesen a férfiak izomzata is mindig szemle áldozata lesz, így a szálkás és jobban kidolgozott testű férfiak, egy-egy az izmokat jobban kiemelő ruhadarabbal biztosan nem nyúlnak mellé. Ha már itt tartunk, a ruházat is fontos elem, hiszen a megnyerő stílussal előnyben lehetünk férfi társainkkal szemben.

Néhány nő például kifejezetten megnézi egy pasi cipőjét.

Fenék

Ne gondolja senki, hogy csak mi nézzük meg a lányok ringó csípőjét. Naná, ezt ők is fontos elemnek tartják, még ha mi ezt nem is értjük! A nők szemszögéből a mi fenekeink is lehetnek formásak, aránytalanok vagy éppen nem tetszetős formájúak.

Ez a lehetőség nyilván akkor áll fenn, hogyha a nőnek háttal állunk. Ellenben, ha szemben vagyunk a hölggyel és a tekintete lefelé vándorol, nyilván mindannyian tudjuk, hogy mit néznek meg…

Bizony előfordul néha, hogy megnézem, mennyire dudorodik a nadrág… Aki azt mondja, hogy nem néz oda, az hazudik! – Léna, 19 éves

Igyekeznünk kell tehát, kedves férfitársaim, hogy ezeken a vizsgálatokon megfeleljünk és minél több, de legalább egy nő szívét megdobogtassuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.