Egyéb kategória

Megvan, milyen szakáll tetszik legjobban a nőknek

Bajusz vagy körszakáll? Babaarc vagy borosta? Kiderült, milyen arcszőrzetű pasikat tartanak a nők a legszexibbnek!

vous - 2016.09.14.
Megvan, milyen szakáll tetszik legjobban a nőknek

Egy tanulmány során több mint 8500 nő mondta azt, hogy a borostás pasikat tartja a legvonzóbbnak – írja a Huffington Post. Azt is megállapították, hogy a nők úgy látták, hogy ezek a pasik inkább rövid távú kapcsolatra alkalmasak, míg a szakállas pasikkal leginkább hosszú távú kapcsolatot tudnának elképzelni. 

A tanulmány szerint a szakáll olyan, mint egy jelzés, ami egy ember életkorára utal, és arra, hogy milyen domináns, ami megmagyarázza, miért gondolták úgy a nők, hogy a szakállas pasik alkalmasabbak a hosszú kapcsolatra.

Forrás:
pixabay.com

A felmérés során, amit a Journal of Evolutionary Biology publikált, arra kérték a nőket, hogy értékeljék a fotókon lévő férfiakat aszerint, hogy mennyire tartják vonzónak az adott pasit, valamint hogy rövid távú vagy hosszú távú kapcsolatot tudnának vele elképzelni. 16 különböző pasiról mutattak 4 képet, ahol az arcszőrzetük különböző méretű volt. Az egyik képen teljesen sima arccal, a másikon enyhe borostával, a harmadikon erős borostával, a negyediken pedig szakállasan szerepelt az adott férfi.

A kutatók megállapították, hogy a borosta egyértelműen a nők kedvence, amit a szakáll követ, a legnépszerűtlenebbnek pedig a teljesen sima, borotvált arc bizonyult.

Ti egyetértetek a végeredménnyel?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.