Egyéb kategória

10 borzalmas lánykérési ötlet, amit jobb lenne hanyagolni

Ha az unalmas és elkerülendő eljegyzésekre gondolunk, általában a karácsony jut eszünkbe, mivel ilyenkor a sok ötlettelen férfi úgy dönt, hogy ideje megkérni szerelmük kacsóját. Már ez önmagában óriási fantáziátlanságra utal, de lehet ezt még fokozni rossz értelemben!

vous - 2022.04.05.
10 borzalmas lánykérési ötlet, amit jobb lenne hanyagolni

Ha nagyon romantikusan akarjuk nézni a dolgot, és miért ne tennénk, hiszen rengeteg hölgy álma, hogy egyszer gyűrűt húzzanak az ujjára, akkor ajánlatos, hogy a kedves vőlegényjelölt ne baltázza el a tökéletes pillanatot! Most nem arról lesz szó, hogy összességében mikor rettenetes ötlet megkérni egy nő kezét. Pár példa, hogy ne maradj kíváncsi: a férfi nem is akarja, csak a nő erőlteti; csak azért kéri meg, hogy hátha megmenekül a kapcsolatuk; a szülők erősködnek; stb. stb. stb.

Vegyük sorra az enyhén rossz ötlettől kezdve a közepesen borzadályon át az extrém katasztrofálisig, amikor jobb, ha egy férfi visszateszi a gyűrűt a zsebébe és inkább csöndben marad.

1. Rossz pillanatban rátörve

Éppen beteg a hölgy, másnapos, stresszes, látszik, hogy nincs jó passzban. Bármi. Hiába van a pár a tökéletesen kitervelt helyen és időben, ha a hangulat nem adott éppen. Kis érzékenység a vőlegény részéről, és nem lesz gond!

2. Születésnapkor

Persze, biztosan van olyan nő, aki örül egy ilyen születésnapi ajándéknak, de azért elég sok a buktatója. Privátban kérik meg vagy bulin a barátai előtt? Ha felülemelkedünk azon, hogy nem túl kreatív ötlet, tételezzük fel, hogy még bizonytalan a válaszban. Olyan kényszerhelyzetbe kerül, amikor az összes barátja árgus szemmel figyeli a reakcióját, így akár még akarata ellenére is belemegy, és csak később vallja be zokogva, hogy meggondolta magát. Plusz, ha valamiért elválik a pár útja, ezentúl a születésnapja erre fogja emlékeztetni hosszú évekig.

3. Karácsonykor

A karácsonyi lánykérés egy olyan fantáziátlanság és rizikósság, mint a születésnap, csak családdal is kombinálva a nézőközönséget, plusz, ha nem jól sül el, nemcsak a lány ünnepe, hanem az egész családé és a reménykedő vőlegényjelöltté is tropára megy. Bónusz, ilyenkor annyian eljegyződnek, hogy teljesen az érdektelenségbe fog fulladni az egész a sok másik eljegyzett nőismerős miatt.

eljegyzés karácsony

Milyen eredeti ötlet gyűrűt adni karácsonyra. Legalább egybe letudhatjátok a karácsonyfás képpel a Facebookon.
Forrás:
Canva

Ennek alfaja a szilveszter éjszaka, ami szintén közel van a karácsonyi dömpinghez, valószínűleg sok ember előtt lesztek és mocsok részeg lesz mindenki. Milyen meghitt és átgondolt. Ilyet is láttam, hirtelen felindulásból, még gyűrű sem volt… De legalább volt indok még egy pezsgőt kibontani.

4. Más esküvőjén

Alapból jól hangzik, mindenki ott van, aki számít, szép ruhában vagytok, gyönyörű helyen, csak mondjuk ez a nap rohadtul nem másokról, hanem az ifjú párról kéne szólnia. Meg milyen kínos már csatra vágni más lagziját, mert a hölgy esetleg nemet mondott a kérdésre. Se így, se úgy nem jó ellopni a show-t a friss házasok elől.

5. Ételbe rejtett gyűrű egy étteremben vagy bárhol

Filmen lehetséges, hogy jól néz ki, de belegondoltál már? Könnyű lenyelni — ki akarja a jegyességét egy gyomormosással kezdeni — és maszatosan biztos nem fog olyan jól mutatni az a gyűrű. Ha pedig nem egy szakács az illető, akkor végképp nem értem, hogy miért kéne egy ilyen bugyuta és klisés ötletet ellopni?  

6. Munkahelyen

Micsoda meglepetés hirtelen beállítani a munkahelyre egy csokor virággal és egy ragyogó gyűrűvel! Hát… vagy nem. Sokan azért nem az álomhelyükön dolgoznak, nem a legjobb emlékek fűződnek az irodájukhoz vagy egyéb létesítményhez, ahol tevékenykednek. Meg kiteregetni sem kell feltétlenül a munkahelyen a magánéletedet. Igazából, nem tudom eldönteni, hogy melyik kellemetlenebb: család és barátok előtt visszautasítani a gyűrűt vagy a főnököd és a kollégáid előtt? Kemény dió.

7. Plázában és társai

Pláza, bevásárlóközpont, piac, tömött tér, gyorsétterem, nyilvános mosdó egyéb igénytelen és személytelen helyen, ahol se romantikus környezet, se olyan emberek, akikkel meg akarod ezt a pillanatot osztani. Volt szerencsém pár kínosan alakult plázás lánykéréses videót látnom. Mennyire jó, amikor esetleg felsül valaki, és ezt a felvételt idegenek fel is tudják tenni az internete, nem igaz?

lánykérés elutasítás

Nem árt alaposan felmérni, hogy minek is örülne a kiszemelt nő!
Forrás:
Canva

8. Random hirtelen felindulásból, akár a nyílt utcán

Épp veszekednek, és a férfi ki akarja engesztelni a nőt? (Láttam már ilyet is, reggelre visszamondták az eljegyzést.) Csak hirtelen belehasít a kétségbeesett férfiba, hogy: most rögtön milyen jó ötlet lenne, és hogy örülne ennek a szíve választottja! Esetleg elsülhet jól a spontaneitás varázsa miatt, de nem mindegy, hogy a tengerparti séta vagy a Blaha aluljárójában tör rá a férfira a felismerés. Jobb néha rákészülni és átgondolni a dolgokat.

9. Nem személyesen

Remélem, hogy csak rossz pletyka, hogy valaki üzenetben, telefonon, esetleg valami küldött ajándékkal felturbózva kéri meg a leányzó mancsát. Ne adj, egy jó kis skypolás közben. Persze, a távkapcsolatok nehezek és adhatnak kivételre okot, de azért, ha nincs a pár két fele olyan messze egymástól, akkor tiszteljék már meg a nőt azzal, hogy elétérdepelnek.

10. Óriási kínos felirattal, amit lehetőleg az egész utca lát

Már megint csak a filmekben nézhet ki egyedül jól — vagy ott sem—, hogy elhúz egy repülőgép és kiírja az égre: Hozzám jössz feleségül? Mivel ez túl drága, ezért általában óriási plakáttal pótolják a romantikus gesztust. Nincs is jobb, mint a közértből hazafelé slattyogva meglátni, hogy mindenki ezt bámulja. Meg ez sem túl eredeti. Ennek már csak az a durvább változata, ha a férfi magára tetoválja a nagy kérdést…

Igazából ez mind kukacoskodás, ha a hölgy nagyon szereti a párját, akkor úgy is igent mond neki, ha egy trágyadomb kellős közepére térdepelt le a lovagja. De azért jobb nem kísérletezni…

Ajánlott cikkek