Egyéb kategória

Jakupcsek Gabriellát megcsalták, volt férje azóta is szégyelli tettét

Jakupcsek Gabriella és Máté Gábor házassága tíz év után ért véget, miután a színész félrelépett kolléganőjével. A tévés csendben hallgatott, a színész pedig örökre szégyenfoltként éli meg a történteket.

vous - 2022.04.04.
Jakupcsek Gabriellát megcsalták, volt férje azóta is szégyelli tettét

Jakupcsek Gabriella hosszú ideig még csak említés szintjén sem beszélt a történtekről a családja érdekében, és ez most sem változott, miután volt férje a Sorok között Lutter Imrével című műsorban mesélt az esetről – írja a Blikk.

Pár évvel ezelőtt egy műsorban azonban elmondta Gabriella, hogy ez egy közös kudarc volt:

A válásom egy nagy kudarc volt, de a mi kudarcunk Gáborral. Fiatal voltam, és nagyon akartam élni. Nem éreztem, hogy bele kell törődni abba, ha az embert hanyagolják egy kicsit. Én sokat voltam külföldön, ő sokat a színházban, és ez egy kapcsolatnak nem tesz jót. Olyan rossz helyzetbe került a házasságunk, hogy mind a ketten menekültünk ebből a helyzetből 

– mesélte a Story4 TV ArcKép című műsorában Jakupcsek.

Volt férje azonban úgy érzi, nem tudja megbocsátani tettét, még mindig erős szégyen kísérti a színészt:

Nem akarom a szakmára fogni, mert nem csak a színészek válnak el… Nagyon sok emberi gyarlóság övezte az életemet és így alakult. Ez egy szégyenfoltja az életemnek, erre nem vagyok büszke.

Hűtlenségéből fakadó kapcsolata azonban nemcsak fellángolás volt, hiszen Máté Gábor és a 14 éve elhunyt tévés végül öt évig házasságban éltek. A színész a szakmájáról és magánéletéről őszintén vallott az RTL Klubon a Sorok között Lutter Imrével című műsorban.

Ajánlott cikkek