Intim

A zihálás lenne a fergeteges élvezet titka? De miért?

A ti légzésetek milyen, amikor már szinte a csúcson érzitek magatokat? Mélyen lélegeztek? Ziháltok? Visszatartjátok a lélegzeteteket? Nem mindegy, ha a végkifejletről van szó.

vous - 2022.03.31.
A zihálás lenne a fergeteges élvezet titka? De miért?

Self magazin által megkérdezett párkapcsolati szakértő szerint az emberek gyakran tudattalanul is meggátolhatják a légzésükkel, hogy a csúcson érezzék magukat. Azok az emberek ugyanis, akik öntudatlanul is, de visszatartják ilyenkor a levegőt, azoknak a kielégülése vagy nem következik be, vagy nem lesz olyan intenzív.

Öntudatlanul tesszük ezt, olyan zsigeri ösztön okán, mint az izgalom, a félelem az elengedéstől, vagy pusztán, mert így próbáljuk a kitörni készülő hangokat elfojtani. A párkapcsolati szakértő szerint pusztán azért is tehetjük ezt, mert a nehézlégzés, ami megelőzi és végigkíséri az kielégülést, természetellenes, és ezért inkább visszatartjuk.

együttlét

Forrás: Canva.com

Pedig ezzel korlátozzuk a vérben száguldó oxigén mennyiségét, így a csúcsra jutás intenzitását, elérését is minimalizáljuk. A mély lélegzetvételek pedig éppen ellenkezőleg, bőségesen ellátják oxigénnel a nemi szervek környékét is, ezáltal pedig az együttlét kiteljesedése is sokkal fergetegesebb élménnyé válik. A párkapcsolati szakértő szerint ugyanis a mély lélegzetvételektől sokkal erőteljesebb hullámokban törhet ránk a gyönyör érzése.

Persze ez nem jelenti azt, hogy ezt kell tennetek mindenáron, csupán ez is csak egy eszköz, amivel kísérletezgethettek. A legegyszerűbb mód erre a párkapcsolati szakértő szerint, ha saját magatok kényeztetése közben próbáljátok ki. Mindegy, hogy orron vagy szájon keresztül veszitek a levegőt, az időzítés is csak rajtatok múlik, de persze még azelőtt érdemes játszani a légzéssel, hogy elmennél.

Ha pedig nektek az okoz nagyobb élvezetet, ha visszatartjátok a levegőt, vagy másképpen taktikáztok a légzéssel, akkor csak rajta! A lényeg, hogy nektek jó legyen!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.