Egyéb kategória

Az igen! A legrövidebb hollywoodi házasságokat évek helyett órákban mérik

Míg a halál el nem választ – vagy csak pár hónapig, esetleg néhány napig. Ha házasságkötésről van szó, Hollywood nem csak a leggyönyörűbb menyasszonyi ruhákat és a határtalan rongyrázást tudja felvonultatni, de a legrövidebb kapcsolatokat is. Ráadásul sokszor már a ceremónia napján borítékolható, hogy válás lesz a történet vége. Ezúttal a sztárvilág legrövidebb házasságait szedtük össze – és büszkén jelentjük: a rekordnak magyar vonatkozása is van!

vous - 2022.03.08.
Az igen! A legrövidebb hollywoodi házasságokat évek helyett órákban mérik

Amikor egy pár oltár elé áll, valószínűleg az örökkével tervez. Nyilván senki nem kívánja magának, hogy rövid időn belül zátonyra fusson a kapcsolata – de sajnos ez is benne van a pakliban. 

A sors ellen a házasság intézménye sem nyújt védelmet.

Az átlagember szép csendben elválik, a sztár viszont legalább akkora hírverést generál a válásával, mint amekkorát az esküvőjével. Ha pedig extrém rövid volt a kapcsolat, akkor még a rekordok könyvébe is beírhatja magát.

Jennifer Lopez és Chris Judd: 9 hónap

Forrás:
vous

A latin díva már túl volt egy váláson, amikor úgy döntött: továbbra is hisz a házasság intézményében. Miután kapcsolata zátonyra futott első férjével, a pincérként megismert Ojani Noával, az énekesnő az egyik háttértáncosával, az addig ismeretlen Chris Judd-dal került közelebbi viszonyba.

Bár első házassága mindössze 11 hónapig tartott, Jen magabiztosan vonult az oltár elé. A ceremónia a fotók tanúsága szerint álomszép volt – de az álom még egy évig sem tartott. A pletykák szerint a színész-énekesnő azért vált el, mert megjelent a képben a következő kedvese, Ben Affleck…

Amikor Chris Juddot évekkel később a meglepően rövid házasságról kérdezték, azt nyilatkozta:

Egy sztárral összeházasodni kemény menet: a magánéletedet elveszik tőled, és többé már nem lehetsz ugyanaz az ember. 

Kim Kardashian és Kris Humphries: 72 nap

A hátsó feléről és szelfijeiről elhíresült realitysztár és üzletasszony, Kim Kardashian mindig is a nyilvánosság előtt élte a magánéletét. Nem csoda, hogy Kris Humphriesszel kötött házassága is a világ szeme láttára történt: a pár eljegyzése és az esküvő között 90 nap, az esküvő és a válás között pedig 72 nap telt el.

Ha igaz, amit állítanak, Kris Jennernek már az esküvő előtti estén kételyei voltak, így fel is tette Kimnek a súlyos kérdést, azaz azt, hogy valóban oltár elé akar-e állni.

Kim oltár elé állt, 72 napig házas volt, majd elvált. A történtekről természetesen egy őszinte blogbejegyzésben nyilatkozott. Nyilván…

Carmen Electra és Dennis Rodman: 6 nap

A Baywatch sorozat vadító, piros fürdőruhás üdvöskéje, a kilencvenes évek legforróbb nője, Carmen Electra nyolc hónap után ment hozzá pasijához, a kosaraslegenda Dennis Rodmanhez 1998-ban.

A nászútra viszont már nem került sor:

Rodman ugyanis hat nappal később bíróságon kérvényezte, hogy a házasságot tekintsék semmisnek. Az indok: a kosaras nem volt beszámítható állapotban – pontosabban teljesen részeg volt. 

Britney Spears és Jason Alexander: 55 óra

Forrás:
vous

A pop hercegnője számos rekordot tart, de nem csak a zene terén sikerült maradandót alkotnia:

a botrányairól is legalább annyira ismert.

A hajletolós, esernyővel paparazzót verő ámokfutásán kívül tiszavirág-életű házassága is nagy port kavart: 2004-ben gyerekkori ismerősével, Jason Alexanderrel, egy hirtelen ötlettől vezérelve, Las Vegasban mondták ki a boldogító igent.

A frigy nem tartott sokáig, 2 nappal később Britney jogi csapata semmissé tetette a házasságot azzal az indokkal, hogy az énekesnő akkoriban nem volt beszámítható állapotban és nem volt tisztában a tettei súlyával. Tudatosság ide vagy oda, ez a 2 napos házasság már Britney történetének a része marad.

Gábor Zsa Zsa és Felipe de Alba: kevesebb mint 24 óra

Ki más is lehetne a lista élén, mint a magyar származású díva, Gábor Zsa Zsa – a nő, aki nagyon tudott élni és nagykanállal habzsolni az élvezeteket?

Köztudott, hogy Zsa Zsa nem kevesebbszer mint kilencszer ment férjhez:

azaz ha valaki, hát ő soha nem vesztette el a házasságba vetett hitét. Sem az első, sem a második, de még a nyolcadik válása után sem…

A színésznő egy luxushajón találkozott leendő nyolcadik férjével, a mexikói színésszel, Felipe de Albával. A románc esküvőben csúcsosodott ki – ám a hirtelen házasságnál csak annak érvényessége volt rövidebb:

Zsa Zsa nyolcadik házasságát még aznap érvénytelenné nyilvánították. Az ok?

A díva elfelejtkezett róla, hogy jogilag még nem vált el a hetedik férjtől, Michael O'Harától.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.