Egyéb kategória

A pasim sosem akar a szájával kényeztetni

Szerintem fontos, hogy a partnerek minden értelemben figyeljenek a másikra, és ugyanakkora mértékben törődjenek egymással. Sajnos a barátomról ez nem mondható el, számomra pedig kínos lenne ezzel az igénnyel előállni.

vous - 2022.03.02.
A pasim sosem akar a szájával kényeztetni

Nem gondoltam volna, hogy hiányozna nekem, hogy a pasim minden értelemben viszonozza az altáji törődést. Tudtam, hogy fontos számomra a kölcsönösség, azzal nem is lenne bajom, ha kevesebbszer kapnám azt, amit én szívesen adok. Azzal azonban nem számoltam, hogy a pasim teljes mértékben el fog zárkózni az intimitás ezen szintjétől.

Nem értem, miért gondolja ezt igazságosnak, hisz én rendszeresen megadom neki ezt az örömöt.

Amikor kibukott a probléma eléggé elszomorodtam, de úgy éreztem, el kell fogadnom, hogy ő ezt a korlátot képtelen átlépni. Nem gondoltam volna, hogy ez a későbbiekben sokkal komolyabb problémákat fog okozni.

Bár elfogadtam a döntését, kíváncsi voltam, mi ennek az oka. Sosem indokolta meg, csak azt mondta, számára ez undorító és visszataszító. Csak annyit volt hajlandó elmondani, hogy mindez egy régebbi párkapcsolata miatt van, de sosem részletezte a történteket. Felmerült bennem pár magyarázat: lehet a lány nem tisztálkodott eléggé? Vagy valami kínos baleset történt, amikor odalent ügyködött? Vagy soha nem volt rá képes?

tabu

Sosem indokolta meg, csak azt mondta, számára ez undorító és visszataszító.
Forrás:
Pexels.com

Megértettem, hogy a trauma miatt képtelen volt ezt megtenni értem, az azonban fájt, hogy abszolút nem dolgozott azon, hogy legyőzze a félelmét. Még az ölembe sem akarta hajtani a fejét, amit bizonyos idő elteltével kifejezetten bosszantónak tartottam.

A tabu miatt idővel eltávolodtam tőle.

Igyekeztem minél gyakrabban inkább a barátaimmal lenni, gyakran eljártam bulizni, hogy ne kelljen arra gondolnom, hogy otthon a pasim sosem akar megfelelő mértékben törődni velem.

Az egyik átbulizott péntek estén ismertem meg Ábelt. Eleinte csak lazán flörtölgettünk egymással, csak két számot táncoltunk végig. Az este végén azonban megadtam neki az elérhetőségemet, amit lehet, nem kellett volna. A buli után heti rendszerességgel találkozgattam vele, mindketten nagyon vonzódtunk egymáshoz.

Éreztem, hogy ezt nem folytathatom tovább.

Két hónappal a buli után szakítottam a pasimmal, és még azon az estén életem legjobb együttlétében volt részem. Minden megtörtént, hangsúlyozom, minden. A gyönyörtől remegtek a lábaim, és kielégülten kezdtem bele az új párkapcsolatomba Ábellel.

Nem vagyok rá büszke, hogy ilyen gyorsan ugrottam át egyik párkapcsolatból a másikba, azért azonban hálás vagyok, hogy megismertem Ábelt, aki úgy kényeztet engem, ahogy arra mindig is vágytam.

Kriszta történetét Hargitai Alexandra dolgozta fel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.