Egyéb kategória

Csak eszkortokkal fekszem le, sose leszek már képes rendes párkapcsolatban élni?

A huszas éveimben vagyok, ami a hódításokról, rövid és hosszú kapcsolatokról, és az igazi szerelem megtalálásáról kéne szóljon. Ezek helyett számomra az egész azzal telik, hogy újra és újra azon kapom magam, hogy az éjszaka lányaihoz járok, vagy ők jönnek át hozzám.

vous - 2022.02.28.
Csak eszkortokkal fekszem le, sose leszek már képes rendes párkapcsolatban élni?

Lassan már el is felejtettem, hogy milyen egy igazán őszinte érintés, amiért nem kell fizessek. Vagyis lehet, tudom, mert nagyon kedvelem a lányt, akit rendszeresen látogatok, és szerintem ő is kedvel engem, ezért a vele töltött félig-meddig valódinak érzem. Valószínűleg ezt is csak képzelem, mert az agyam készségesen becsapja a lelkemet, hogy megnyugtassa.

A semmiből jött az ötlet

Sokan azt hiszik azokról, akik pénzért vásárolják maguknak az együttléteket, hogy csúnya, bénácska emberek, akikkel magától senki nem lenne hajlandó lefeküdni. Ez egyáltalán nem igaz. Persze nem vagyok egy szívtipró, de ronda férfi sem vagyok. Sőt, még ismerkedni is tudtam annak idején. Teljesen átlagos módon 18 éves koromban vesztettem el a szüzességem, ami után még együtt voltam egy lánnyal az egyetem elején rövid ideig.

Ezután viszont semmi nem sikerült. Kolis voltam, pár haverral, jól éreztem magam, de a nőkkel nem volt szerencsém. Próbáltam ismerkedni, de valamiért semmi nem jött össze. Egyéjszakás kalandot meg nem kerestem, és tudom milyen visszásan hangzik ez annak tükrében, hogy évek óta fizetek a gyengédségért. Csak valahol ez a szomorú igazság és irónia a történetemben, hogy egy egyéjszakás kalandnál jobban esik az, ha egy hivatásos szeretővel vagyok.

Túl jó volt, hogy igaz legyen

Végül több év sikertelenség után ellátogattam arra az oldalra, ahol olyan lányok és fiúk hirdetik magukat, akik “rosszak”. A képernyő előtt ülve izgultam és szégyelltem magamat egyszerre, többször bezártam és újra megnyitottam az oldalt. Végül megállapodtam egy lánynál, akivel felvettem a kapcsolatot, és már aznap este átmentem hozzá.

Lesz valaha valakim, aki önmagamért fog szeretni és nem a pénzemért?

Lesz valaha valakim, aki önmagamért fog szeretni és nem a pénzemért?
Forrás:
Canva.com

Először csak néztem, mint borjú az új kapura, de hamar rájött mi a helyzet velem. Udvariasan elküldött zuhanyozni, ami után persze visszavettem a ruhámat. Szólt, hogy vetkőzzek le, amit megtettem és utána egy teljesen középszerű együttlét következett. Viszont mindezek ellenére hihetetlen megkönnyebbülés volt számomra.

Nem bírtam leállni

Az első élményem után pár hónapig nem vettem újra igénybe az ilyesfajta szolgáltatást. De végül újra megtettem, és ezután a következő sokkal hamarabb jött. Innentől kezdve, rendszeresen kerestem fel az oldalt és a lányokat. Időközben visszatérő vendég lettem egy lánynál, aki mellett még szoktam kísérletezni másokkal is.

Mindezt már leírni is borzalmas, mert tudom, hogy nem normális. Érzem magamon, hogy abba kell hagynom, de egyszerűen túl kielégítő az a fokú törődés, amihez nagyon könnyen hozzájutok. Mindezek mellett, sajnos anyagilag se terhel meg, mert nem minden nap járok, és a diplomámmal normálisan keresek, szóval albérlet mellett simán belefér ez. Szinte olyan, mintha csak első randikra járnék nőkkel, akiket le akarok nyűgözni.

Csak itt nem kell félnem a visszautasítástól, nem kell produkálnom magam, nem kell megnyíljak. Elég csak elővennem a pénztárcámat, és valaki elhiteti velem fél órára, hogy számára én vagyok a világon a legfontosabb.

Tibor történetét Kovács Ákos mesélte el.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!