Egyéb kategória

A pasim hazudott a magasságáról, mégis összejöttem vele

Sosem jöttek be az alacsony pasik. Nevetségesen néznék ki egy száznyolcvan centinél alacsonyabb pasival, hisz jómagam százhetven centi magas vagyok. Szeretek magassarkút hordani, emiatt számomra elengedhetetlen, hogy a pasim magas legyen.

vous - 2022.02.25.
A pasim hazudott a magasságáról, mégis összejöttem vele

Elképzelni sem tudtam volna, hogy valaha is lesz egy alacsony pasim. Számomra fontos, hogy jelentős magasság különbség legyen a barátom és köztem, mert akkor sokkal jobban nézünk ki egymás mellett. Kellemetlen számomra, amikor egy férfi körülbelül olyan magas, mint én.

Az online randik alatt mindig kitérek a partnerem magasságára, hogy biztos legyek abban, nem lövök mellé. Többször azonnal megszakítottam a hívást, amikor megtudtam, hogy a srác alacsony.

Egy éve ismertem meg a jelenlegi barátomat, természetesen tőle is megkérdeztem, milyen magas. A képeken sem tűnt alacsonynak, emiatt az első randikra bizakodva mentem. Kellemes volt a társasága már online is, emiatt úgy éreztem, akár komoly kapcsolatot is ki tudnék vele alakítani.

A randin azonban csalódnom kellett.

Mint kiderült, öt centivel alacsonyabb, mint állította, ami természetesen már látványos különbség. Csak pár centivel volt magasabb nálam úgy, hogy aznap épp egy lapos szandál mellett döntöttem. A csalódottságomat természetesen látta rajtam, és azonnal magyarázkodni kezdett.

pár

Úgy döntöttem, maradok.
Forrás:
Unsplash.com

Nem igazán volt kedvem végighallgatni, legszívesebben leléptem volna, azt azonban nem tudtam elfelejteni, milyen jól éreztem magam vele a beszélgetéseink alatt.

Úgy döntöttem, maradok. Elmondtam neki, hogy ez nem volt fair a részéről, és hogy a hazudozás nem szerencsés kezdés a megismerkedés alatt. Megértette, és érdekes módon meg is tudta magyarázni, miért tette. Látta rajtam, hogy ez fontos szempont számomra, de nem szerette volna elszalasztani a lehetőséget, hogy megismerjen, mert annyira tetszettem neki.

Ez bevallom imponált nekem.

A randi nagyon jól sikerült, meg is egyeztünk egy következőben. A randizgatásokból lassan komoly kapcsolat lett, amit abszolút nem bánok. Senkivel sem voltam még olyan boldog, mint a barátommal, annak ellenére, hogy alacsonynak tartom.

Életre szóló lecke volt számomra, hogy a magasság nem minden, és hogy nem szabad olyan szigorúnak lennem ilyen téren.

A barátommal való megismerkedés rámutatott arra, sokszor milyen szűklátókörű tudok lenni, és hogy mennyi lehetőséget szalaszthattam el ennek a rossz tulajdonságomnak köszönhetően. Örülök, hogy megváltozattam a véleményem, és hogy ma boldog párkapcsolatban élek a párommal.

Anna történetét Hargitai Alexandra dolgozta fel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.