Egyéb kategória

Mi duci lányok is megérdemlünk egy kis törődést!

Talán van rajtam néhány kiló felesleg, de ettől függetlenül nőből vagyok, és igenis fáj, ha keresztülnéznek rajtam!

vous - 2022.02.10.
Mi duci lányok is megérdemlünk egy kis törődést!

Vannak helyzetek, amelyek kihoznak a sodromból. Például éppen jól mulatsz a barátnőiddel, amikor odajön egy pasi, és flörtölgetni kezd a többi lánnyal, miközben a létezésedről sem vesz tudomást. Vagy bemutatkozik egy csávó, aki mindenkire rámosolyog, de amikor veled fog kezet, akkor a a földet bámulja. Ismerős érzés? Ha igen, valószínűleg te is a ducik táborát erősíted, és meg kell mondanom: nem ezt érdemeljük!

Bármennyire is szép az arcunk, vagy selymes a hajunk és iszonyatosan jó humorral bírunk, a legtöbb férfi csak azt látja: itt van Miss Röfi!

Nem fogok elbújni, csak mert nem tudsz kezelni!

Nem tudom mire gondolnak ilyenkor a pasik, majd jól meghúzom magam, míg a barátnőmet fűzik, és majd paravánnak használ, ha el akarnak vonulni akciózni? Nincs is annál fájdalmasabb, amikor nem vesznek emberszámba, és teljesen átnéznek rajtad, csak azért, mert nem felelsz meg az ideálnak.

A kedvencem, amikor még csak a szemembe se tudnak nézni, annyira nem akarják azt a benyomást kelteni, hogy érdeklem őket. Hihetetlen, hogy a legtöbb pasi képtelen a beszélgetésre egy nővel, ha nem tetszik neki. Csak azért, mert el vagyok hízva, nem fogom minden jött ment emberre rávetni magam – ha ettől félnek. Viszont némi kedvesség és tisztelet azért kijár nekem is, mert én is ember, én is nő vagyok.

kover

Nincs is annál fájdalmasabb, amikor nem vesznek emberszámba, és teljesen átnéznek rajtad, csak azért, mert nem felelsz meg az ideálnak.
Forrás:
Unsplash.com

Amikor ezekkel a pasikkal találkozom, rendszerint elszomorít a viselkedésük. Habár fájdalmas, és egyáltalán nem ezt a bánásmódot érdemlem, mégsem vág teljesen földhöz, mivel tudom: én ledobhatom a súlyfelesleget, de ők nem a személyiségüket!

Eláruljak azért egy titkot?

A barátnőim nem ostobák. Ha látják, hogy egy férfi semmibe vesz engem – még csak köszönésre sem méltat -, mert duci vagyok, akkor esélyed sincs. Egy valamire való nő sosem kezd olyan sekélyes férfiakkal, akik nem tudnak normálisan elbeszélgetni egy lánnyal, akivel nem terveznek lefeküdni. Lehet, hogy kövér vagyok, de pont ez a tulajdonságom miatt, remekül ki tudom szűrni azokat a férfiakat, akiket messziről el kell kerülni.

Ajánlott cikkek