Egyéb kategória

Ha a nőknek nem kellenek az alacsony férfiak, nekem se kellenek a duci nők

“Alacsony férfiak kíméljenek” — harsogja sok nő, de közben nem veszik észre magukat, pedig ennél egyértelműbb kettős mérce kevés van. Hiszen ha én hasonlót merek mondani velük kapcsolatban máris otromba bunkó paraszt vagyok, aki nem tanult illemet.

vous - 2022.04.13.
Ha a nőknek nem kellenek az alacsony férfiak, nekem se kellenek a duci nők

Pedig, ha nagyon objektívek akarunk maradni, akkor sokkal kevésbé bántó valakit a elutasítani a súlyáért, mint a magassága miatt. Hiszen, ha nincsen semmilyen betegségünk, akkor a testsúlyunkat nagy mértékben tudjuk befolyásolni. Ezzel szemben a magasság velünk született adottság, amivel nem tudunk mit kezdeni.

“X centi alatt nem igazi férfi.”

A fentihez hasonló mondatok háborítanak fel a legjobban, hiszen ennél sokkal tapintatosabban is ki lehet fejezni, hogy az alacsony férfiak nem jönnek be. Például úgy, hogy az alacsony férfiak nem az eseteim. Nem kell a törpézés, meg hasonlók. 

Akkor X kiló felett nem igaz nő?

Most nézzük a fentiek fordítottját, milyen lenne, ha úgy beszélnék az egyes nők súlyáról, mint ők a férfiak magasságáról. Még én is szégyellném magam, ha egy szintre akarnék kerülni velük, akkor lenézően azt kéne mondanom, hogy a duci nők dagadt disznók. De nem teszem, mert nincs semmi bajom a teltebb nőkkel, és aki már egészségtelenül túlsúlyos, az sem érdemli meg ezt a hangnemet.

“Nem tudja megvédeni a becsületemet.”

Akinek ez a legnagyobb aggálya, az valószínűleg olyan nő, aki szeret kötözködni, hogy utána a férfi vívja meg helyette a harcot. Nekem az a véleményem, hogy az ilyen hölgyek becsületét se magas, se alacsony férfiak nem kell megvédjék. Menjenek csak el egy edzőterembe, és tanuljanak meg verekedni, ahelyett, hogy testőrt keresnek. Ott majd belefutnak jó pár alacsony srácba, aki tud verekedni.

A nő meg nem tud elfutni, ha baj van

Most lássuk újra ezt a helyzetet férfi szemszögből. Miért akarnék olyan nővel elmenni az éjszakába, aki pár tíz méternél nem tud többet futni? Utolsó dolog, amire vágyom, hogy verekednem kelljen egy olyan társasággal, akik többen vannak, csak azért, mert a nő mellettem képtelen sprintelni. Hiszen a legjobb önvédelem a futás!

Nincs semmi bajom a teltebb nőkkel, és aki már egészségtelenül túlsúlyos, az sem érdemli meg ezt a hangnemet.

Nincs semmi bajom a teltebb nőkkel, és aki már egészségtelenül túlsúlyos, az sem érdemli meg ezt a hangnemet.
Forrás:
Unsplash.com

És, ha már szóba jött a futás, akkor beszéljünk kicsit a magassarkúkról, amiket szintén “nem tudnak” hordani a hölgyek az alacsony srácok mellett. Ez eleve baromság, de sok férfi nem is vágyik arra, hogy ott klippegjen-klappogjon mellettük esetlenül egy nő. Sokan még normálisan se tudják hordani azt a vackot. Illetve, ha valakinek fontosabb egy divatkellék, mint egy férfi személyisége, akkor megérdemli, hogy letörjön cipőjének a tűsarka.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.