Egyéb kategória

Randi para? Így hagyd magad mögött a félelmeket

Találkozgatni valaki újjal - pláne első randira menni - csupa izgalom, ami sokszor félelemmel váltakozik. Vajon tetszeni fogok neki? Nem lesz kínos? Tudunk majd miről beszélgetni? Már mindannyiunk fejében megfordultak az alábbi kérdések, több ezekhez hasonlóval karöltve. Nincs mit tenni, ha ismerkednél, akkor muszáj randizni. De ne aggódj, megmutatjuk, miért teljesen felesleges, hogy görcsben legyen a gyomrod a találka előtt és közben!

vous - 2022.01.31.
Randi para? Így hagyd magad mögött a félelmeket

A szetten való filózás, a tökéletes smink elkészítése és az izgulás (és esetenként egy-egy pohárka ital) legtöbbünknek a randi előtti rituálé szerves része. A kellemes izgulás azonban olykor valódi félelemmé és kész negatív érzéssé fajul, ráadásul milyen feleslegesen. 

Ha ő nem jön össze, akkor majd lesz másik.

Ha ő nem jön össze, akkor majd lesz másik.
Forrás:
Pexels

Hogy miért is ne izgulj? 

  • Mert ha magadat adod, de utána nem keres / nem vagytok kompatibilisek, akkor mindkettőtöknek jobb, hiszen nem raboljátok egymás idejét.
  • Mert bármikor hazamehetsz, ha rosszul érzed magad. De tényleg, még csak megindokolni sem szükséges, ha offos a srác, akkor vedd fel a nyúlcipőt. 
  • Ha nem érdekelnéd, akkor ideáig el sem jutottatok volna, kár előre rémeket képzelni
  • Mert mindig van valami téma, ha pedig tényleg menthetetlen a szitu, akkor legalább nevettek később egyet a barátnőiddel, és soha többé nem kell látnod. 
  • Mert lehet, hogy életed egyik legjobb estéje lesz a jövendőbeliddel. 
  • Mert nincs mit veszítened – amíg nyilvános helyre mentek, ahol a pasi nem tud kárt tenni benned, addig szó szerint nem lehet baj, maximum lesz egy elpazarolt estéd. 
  • Mert lehet, hogy ő még nálad is jobban izgul, tehát már fontos számára az este.
  • Mert nem azon múlik, hogy milyen csaj vagy, hogy egy random férfi mit gondol rólad egyetlen randi alapján. 
  • Mert ha ő nem jön össze, akkor majd lesz másik. 
  • Mert randizni jó, élvezetes, legrosszabb esetben pedig vicces, amire aztán jó lesz visszaemlékezni, amikor férjed és gyerekeid lesznek. 
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.