Egyéb kategória

Gondoltad volna? Hírességek, akik örökbe fogadtak vagy nevelőszülőknél nőttek fel

Család. Sokszor használt szó, aminek tisztában vagyunk a jelentésével, de talán a szükségesnél eggyel kevesebbszer gondolkozunk el a jelentőségén, fontosságán. Hajlamosak vagyunk alapvető ”dologként” kezelni, és nagyon ritkán merül fel bennünk, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy családban éljen. Az örökbefogadásnak köszönhetően azonban számos gyermek otthonra és szerető szülőkre lelhet – erre számos példát láthatunk a sztárvilágban is.

vous - 2021.09.01.
Gondoltad volna? Hírességek, akik örökbe fogadtak vagy nevelőszülőknél nőttek fel

Vannak szülők, akiknek valamilyen okból nem lehetett vér szerinti gyerekük. Találunk párokat, akik egyszerűen csak segíteni szerettek volna. És persze ott a másik fél is: gyerekek, akiket elhagytak vagy nem is ismerték édesanyjukat és édesapjukat.

Összegyűjtöttünk nyolc hírességet, akik valamelyik oldalról megtapasztalták az örökbefogadást. Kattints a galériára, hogy megismerd őket és elolvasd a történetüket!

Tudtad?

Hogy minél gyorsabban találhassanak szerető otthonra azok a gyermekek, akiket vér szerinti szüleik nem kívánnak felnevelni, módosították az év elején az örökbefogadás feltételeit. Ennek eredményeként, ha ma egy pár úgy dönt, hogy örökbe fogadna, jó esetben már 9-10 hónap után teljes családként élhetnek.

Minden gyermeknek legyen esélye arra, hogy szerető családban nevelkedhessen!

Családbarát Magyarország Központ

Ha szeretnél minél többet megtudni az örökbefogadásról, látogass el a csalad.hu oldalra! (x)

A cikk megjelenését a Családbarát Magyarország Központ támogatta.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.