Egyéb kategória

Zellerturmix, amivel beindul a fogyás!

Nem titok, hogy a csodával határos fogyásokat mindig a vízveszteség okozza. Amikor egy hét alatt 4-5 kiló mínuszt ígér egy diéta, akkor csupán arról van szó, hogy kiürült belőlünk a sok felgyülemlett víz. Tőlünk most megtudhatod a receptjét egy varázslatos vízhajtó csodalének, amitől garantáltan beindul a fogyás.

vous - 2021.02.26.
Zellerturmix, amivel beindul a fogyás!

Hogy a nagy fogyást a vízveszteség okozza, attól még nem kell szomorúnak lennünk, mert az a víz, ami csak pang a sejtekben, inkább árt, mint használ. Megnehezíti a szív működését, elnehezíti a tüdőt, ödémákat okozhat, úgyhogy jobb megszabadulni tőle. Aki sok sót fogyaszt az étkezésekhez, vagy rendszeresen iszik alkoholt, számíthat rá, hogy sok vizet raktároz feleslegesen a szervezete. Úgyhogy hajrá, ki azzal a vízzel! 

Szárzeller

Szárzeller
Forrás:
Depositphotos

Na, azért csak óvatosan…!

Persze, most sokan gondolják, hogy akkor gyorsan leszaladnak a patikába egy kis vízhajtó teáért, tablettáért, de ne kapkodjunk annyira. A drasztikus, mesterséges anyagokkal történő vízhajtás többet árthat, mint használ. Okozhat például hasmenést is, aminek hatására a szükséges vízmennyiség is kiürülhet a szervezetből, ami pedig kiszáradáshoz vezet. A hirtelen vízhajtás éppúgy megterhelheti a szívet és az egész szervezetet, mint a pangó víz. Keressünk inkább egy természetes vízhajtót, például egy ügyes kis gyógynövényt, és készítsünk belőle gyógyitalt.

A cikk folytatását a cookta.hu oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek