Egyéb kategória

Ennek a három csillagjegynek olyan a memóriája mintha lefotózná az élményeit

Emlékszünk dolgokra. Emlékszünk jól, rosszul, sokszor összemosódnak történések, helyszínek és időpontok. Olyan is van, hogy egymáshoz közel álló emberek egymás élményeit raktározzák el sajátjukként, aztán évekkel később már úgy emlékeznek, mintha velük történt volna meg mindez. Ez a három csillagjegy azonban PONTOSAN emlékszik mindenre.

vous - 2019.08.29.
Ennek a három csillagjegynek olyan a memóriája mintha lefotózná az élményeit

Vízöntő

Élményszinten tárolja a dolgokat, és az élményhez köthető érzések azok, amelyek tűpontos módon hívja elő a Vízöntőknél az emlékképeket. Pontosan emlékszik a rezdülésekre, az azokra adott reakciókra, néha még a másik ember arckifejezésére is, valamint az abból levont következtetésekre.

Bika

Reális módon viszonyul az élethez, egy Bika szinte soha „nem száll el”, cserébe arra emlékszik, ami megtörtént. Pontosan. A mozdulatokra, a helyszínre térkép pontossággal, az adott hely berendezési tárgyaira vagy tereptárgyaira is. Még arra is, hogy sütött e a Nap vagy éppen borús volt az ég.

Szűz

A Szűz jegyű emberek azok, akik nem hamisítják meg történelmüket, arra emlékeznek, ami volt, és leginkább arra, ami elhangzott. Kommunikációs érzékenységük miatt a kimondott, elhangzott szavak szinte beégnek a lelkükbe. Vigyázz jól, mint mondasz egy Szűznek, mert harminc év távlatából is pontosan felidézi szavaid és adott esetben a fejedre olvassa azokat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.