Egyéb kategória

Jóga lóháton!

Hagyjuk el a megszokott mozgásokat és módszereket, próbáljunk ki valami szokatlant! Élvezzünk együtt egy új perspektívát: jóga lóháton!

vous - 2019.08.20.
Jóga lóháton!

Korábban írtunk már lovas hátizom erősítésről, de itt egy vadi új módszer! Egy lovas specialista, egy jógaoktató és egy sportkutató fejlesztette ki a módszert, egy új edzésmódszer és életérzés a jóga lóháton. A gyakorlatok edzik a test teljes tartását, különös tekintettel a felsőtestre.

horseyoga4-1

horseyoga4-1
Forrás:
sport4you

Aki lóháton ülve jógagyakorlatokat végez, kiemelten javítja az egyensúlyérzékét és pozitívan befolyásolja az izomfeszültséget. Az edzettségi szint oldaláról nézve, a jóga ezen formája kiemelt hatással van a test legtöbb izmára, így az állóképesség növelését is elősegíti.

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.