Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy alszik a legkevesebbet

Bioritmusunk, alvási szokásaink egyénenként eltérőek, és ezek életünk  egymást követő fázisaiban is változhatnak, mégis meg lehet figyelni hasonlóságokat azonos csillagjegyű emberek között. Ez a három csillagjegy alszik a legkevesebbet.

vous - 2019.08.09.
Ez a három csillagjegy alszik a legkevesebbet

Halak

A legéberebb csillagjegy mind közül. Olyan, mintha a Halak se éjjel se nappal nem aludnának, mintha nem lenne szükségük a pihenésre. Túl sok minden kavarog az agyukban, a lelkükben. Kreatív gondolataik tartják ébren őket és amíg egy-egy ötletet sínre nem raknak, elkerüli őket az álom.

Kos

Éjjelről-éjjelre ugyan hamar álomra hajtják a fejüket, virradatkor azonban kiveti őket az ágy. Tele vannak tetterővel, lendülettel, képtelenek szunyókálni, amikor hajtja őket a szenvedély. A Kosok hajnali ébredéséért spirituális érzékenységük a felelős: az ébredés felé vezető úton kapcsolódnak spirituális erőkhöz. Nem csoda, ha energiával telten pattannak ki az ágyból. A napközbeni alvásért se rajonganak, ha mégis pihenésre adják a fejüket fényes nappal, akkor barkácsolnak.

Bak

A Bakok éjjel és nappal töprengenek, folyton folyvást agyalnak a problémákon. A valamin. A múlton. A jelenen. A jövőn. Sokszor toporognak egyhelyben a gondolataik és ébredésük is sokszor zaklatott, ahogy alvásuk is felületes. A Bak az a csillagjegy, amelynek meg kell tanulnia a pihenés egyéni, csak rá jellemző módszerét, egyéb esetben fáradtan bukdácsol át egyik napról a másikra. 

Ajánlott cikkek