Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a legodaadóbb nagymama

Emberek ők is, gyengeségekkel, félelmekkel, elvárásokkal, tapasztalatokkal. Szeretik az unokákat nagyon, de néhányan tényleg a lelküket odaadnák azokért.

vous - 2020.08.23.
Ez a három csillagjegy a legodaadóbb nagymama

Vízöntő

Édesanyaként is helytállnak, lelkiismeretesen gondoskodnak a gyerekekről. Ott vannak minden iskolai ünnepen, figyelnek a kicsik szükségleteire. Nagymamaként azonban mindez hirtelen elveszíti minden kötelezettség minőségét. Többé nem feladat számukra a gyerekekre való főzés, kíséret vagy felügyelet, hanem boldog lehetőség, amelyet várnak, igényelnek és tesznek is érte, hogy az unokákat minél többször ölelhessék magukhoz.

Bika

Minden földi jót meg akarnak adni az unokáknak, egy Bika nagymama házát süti, vanília és fahéj illat járja át. Az első perctől kezdve saját kuckót alakítanak ki az unokáknak, ahol el lehet bújni a világ elvárásai elöl. Soha nem mondja azt, hogy nem ér rá, az unokája számára MINDIG van és lesz is ideje.

Rák

Ahogy a Bika nagymama az unoka „testét” kényezteti, olyan fontos a Rák nagymamák számára a kicsik lelkének ápolása. Szívük tele van mesével, versekkel, szép történetekkel. Ők azok, akik a már felnőtt unokák számára is tudnak mondani újat, vigasztalót vagy olyat, amivel kimozdítják a nehéz helyzetbe került fiatalt a bénultságból. Ingyen pszichológus, lelki tanácsadó és nagymamák egy személyben egy életen át.

Ajánlott cikkek