Egyéb kategória

Utálod a reggeleket? Segítünk változtatni!

Neked miként alakulnak a napjaid? Felkelsz reggel, kábán, zombi módban kibattyogsz a konyhába, felteszel főni egy kávét, majd csendesen magad elé bambulva várod, hogy elkészüljön az éberséget adó fekete?

vous - 2019.06.29.
Utálod a reggeleket? Segítünk változtatni!

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, itt az ideje váltani! Néhány apró rituálé segítségével könnyedén felturbózhatod a mindennapjaid! Eleinte persze rá kell szánni az energiát, de ha már megszoktad, hamar érezni fogod, mennyit segít mindenen!

alvás

alvás
Forrás:
Unsplash

Nehezen megy a korai kelés? Feküdj le korábban!

 „Aki korán kel, aranyat lel!” – tartja a mondás. Eleinte biztosan nehezebb lesz megszokni a korai kelést. Viszont a korai kelés korai fekvést von maga után, így megnő az alvással töltött órák száma, különös tekintettel az éjfél előtti időszakra, ami bizonyítottan jobb közérzethez vezet.

Kávé, tea? Dehogy! Csak egy jógamatracot kérek!

Ha még nem ajánlottuk volna figyelmedbe, itt a soha vissza nem térő alkalom. Egy kora reggeli jóga óra csodálatossá teheti a napod. Nem csak energizál, de feszesebbé, erősebbé és formásabbá is teszi tested! Ráadásul határozottan jobban felébreszt, mint a kávé!

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.