Egyéb kategória

Szuper intenzív zsírégetés, csak haladóknak!

Zuzka edzés videói nem kezdőknek szólnak! A haladó csapat számára sem lesz egyszerű, tekintsétek kihívásnak ezt a tréninget, pedig mindösszesen öt perces! 

vous - 2019.06.24.
Szuper intenzív zsírégetés, csak haladóknak!

Lássuk, hogy mire vagytok képesek! Végig tudjátok csinálni? Az eredmény kecsegtető, ugyanis a büszkeségen és elégedettségen felül ez a szuper intenzív zsírégetés tökéletesen lebontja a felesleges kalóriákat, és tökéletesen formálja testeteket!

Próbáljátok ki, legyetek elég erősek ahhoz, hogy végigcsináljátok!

Hajrá!

A videót a sport4you oldalán találjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.