Egyéb kategória

Ehhez a három csillagjegyhez ömlik a pénz

Persze megfelelő hozzáállás is kell hozzá, de alapvetően jó érzékkel vonzzák be a bőséget.

vous - 2019.06.20.
Ehhez a három csillagjegyhez ömlik a pénz

Kos

Talán azért, mert egyáltalán nem érdekli a pénz, nem érdekli a vagyonszerzés és akkor is jól érzi magát a bőrében, ha egy fillér sincs a zsebében, az Univerzum elhalmozza váratlanul érkező bőséggel a Kos jegy szülötteit.

Mérleg

 Egy Mérleg forintra pontosan tudja mennyi pénze van, de azt is tudja, hogyan kell pénzt bevonzani. Pénzzel. Sok pénzzel. Vagy éppen merészséggel, akár más számára kockázatosnak tűnő befektetéssel.

Bak

A Bakok mindig határozott célok mentén viselkednek és döntenek. Mivel ők a fejlődésüket tartják a legfőbb értéknek, hihetetlen pénzt képesek ebbe a fejlődésbe befektetni, ami aztán busásan meg is térül nekik. Bár látszólag OK NÉLKÜL dől a lé hozzájuk, valójában hosszú és kemény munka, és türelmes várakozás áll a háttérben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!