Egyéb kategória

A csinos víz nem csak szép, de fogyaszt is

Ha nyár, ha kánikula, akkor literszám csúszik le a folyadék. Mert kell, mert dől rólunk a verejték. A sima csapvíz azonban unalmas, nem igazán van rá gusztusunk, főleg, ha percekig langyos vas és/vagy fertőtlenítő ízű víz folyik a csapból. 

vous - 2019.06.15.
A csinos víz nem csak szép, de fogyaszt is

Ilyenkor jó egy kicsit, csak pár órányit előre gondolkodni és a hűtőbe varázsolni mindenki kedvencét: a CSINOS VIZET. A kifejezést még az egyik kedvenc volt szerzőtök, Sarkadi Nina találta, azóta is hálásak vagyunk érte. Mert benne van a lényeg: a víz tetszetős csomagolása, amely üdít, hűsít, hidratál. Kívül-belül feltölt és energetizál. Közben szuperdiétás, egy gramm cukor sincs benne.

De lássuk, mi is ez:

  • Sima csapvíz vagy szénsav mentes ásványvíz – a mennyisége tetszés szerint. Én a fél literes befőttesüvegnyi mennyiségre esküszöm (abból előre bekészítve a hútőbe olyan 4 darabot, mert az nekem napközben pont elég)
  • Tetszés szerinti gyümölcs, zöldség – én általában uborkát, erdei gyümölcsöt, epret, málnát barackot teszek bele és persze citromot vagy narancsot a plusz, plusz, plusz C vitamin miatt. Aknek van otthon cseépben vagy kertben menta vagy citomfű, annak jó dolga van (mindkettő űzi a szűnyogokat) és persze ideális zöldfűszere a csinos víznek.
  • Sluszz – passz, várakozás.

Ilyen csinos, nézzétek!

csinos víz

csinos víz
Forrás:
vous
csinos víz

csinos víz
Forrás:
vous
csinos víz

csinos víz
Forrás:
vous
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.