Egyéb kategória

A csinos víz nem csak szép, de fogyaszt is

Ha nyár, ha kánikula, akkor literszám csúszik le a folyadék. Mert kell, mert dől rólunk a verejték. A sima csapvíz azonban unalmas, nem igazán van rá gusztusunk, főleg, ha percekig langyos vas és/vagy fertőtlenítő ízű víz folyik a csapból. 

vous - 2019.06.15.
A csinos víz nem csak szép, de fogyaszt is

Ilyenkor jó egy kicsit, csak pár órányit előre gondolkodni és a hűtőbe varázsolni mindenki kedvencét: a CSINOS VIZET. A kifejezést még az egyik kedvenc volt szerzőtök, Sarkadi Nina találta, azóta is hálásak vagyunk érte. Mert benne van a lényeg: a víz tetszetős csomagolása, amely üdít, hűsít, hidratál. Kívül-belül feltölt és energetizál. Közben szuperdiétás, egy gramm cukor sincs benne.

De lássuk, mi is ez:

  • Sima csapvíz vagy szénsav mentes ásványvíz – a mennyisége tetszés szerint. Én a fél literes befőttesüvegnyi mennyiségre esküszöm (abból előre bekészítve a hútőbe olyan 4 darabot, mert az nekem napközben pont elég)
  • Tetszés szerinti gyümölcs, zöldség – én általában uborkát, erdei gyümölcsöt, epret, málnát barackot teszek bele és persze citromot vagy narancsot a plusz, plusz, plusz C vitamin miatt. Aknek van otthon cseépben vagy kertben menta vagy citomfű, annak jó dolga van (mindkettő űzi a szűnyogokat) és persze ideális zöldfűszere a csinos víznek.
  • Sluszz – passz, várakozás.

Ilyen csinos, nézzétek!

csinos víz

csinos víz
Forrás:
vous
csinos víz

csinos víz
Forrás:
vous
csinos víz

csinos víz
Forrás:
vous
Ajánlott cikkek