Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy eláraszt a szeretetével

Simogat, bújik, ölel, mindig kézközelben van.

vous - 2019.06.08.
Ez a három csillagjegy eláraszt a szeretetével

Kos

Amilyen makacs és önfejű, amilyen keményen öklelőzik, ha dühös vagy ha a lendületben van….. olyan kezesbárány akkor, ha igazán szeret valakit, ha az a másik igazán megérintette a szívét. Olyankor szinte dorombol.

Ikrek

Meg se tudna a másik nélkül lenni, neki akkor kerek a világ, ha párjához érhet. Még éjjel se engedi el a másikat. Ha nem bújhat, akkor a lábát dugja át. Bőr érjen bőrhöz, az a lényeg.

Szűz

Mint egy puha, meleg takaró – úgy ölel át mindenkit akit szeret a Szűz. Nem csak a párját, a barátait is dédelgeti. Szavakkal, érintéssel, tettekkel. Igazán szerencsésnek érezheted magad, ha egy Szűz jegyű ember belső körébe tartozol.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.