Egyéb kategória

Omlós csirke salátával – fitten, fűszeres joghurttal

Egy kellemesen fűszeres, omlósra sült csirkemell mindig jó választás, különösen azoknak, akik diétáznak, vagy a könnyedebb étrendet kedvelik. Most egy könnyű salátába került, gyorsan elkészül, nagyon omlós és finom, különösen joghurtos öntettel tálalva.

vous - 2021.07.11.
Omlós csirke salátával – fitten, fűszeres joghurttal

A sovány csirkemell rengeteg módon készíthető, még a sütésére is rengeteg alternatíva létezik. Most egy hibrid módszerrel készült, és nagyon puha, szaftos lett a végeredmény. Száraz tepsiben került elősütésre, épp csak egy kis olajjal megkenve, sóval és borssal fűszerezve, majd átkerült egy vékony fokhagymaágyra tepsibe, itt jött a fűszerezés és egy kis vaj, így a csirke a fűszerek ízét tökéletesen felveszi, a vajtól pedig kellemesen omlós lesz.

Omlós csirkemell salátával

Omlós csirkemell salátával
Forrás:
Depositphotos

Diétázóknak ideális salátával és joghurtos öntettel vagy akár párolt zöldséggel, de természetesen bármilyen „komolyabb” köret is jó hozzá, sőt tehetjük szendvicsbe, tekerhetjük tortillába is – például egy magunkkal vihető munkahelyi ebédhez.

A cikk folytatását a Cookta.hu oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.