Egyéb kategória

Nyári sportok amik tökéletesítik az alakot: tippek a szabadtéri edzésekhez (második rész)

Sorozatunkban bemutatjuk, hogyan állítsd össze a nyárra a fitnesz bakancslistádat, azaz milyen aktivitásokat próbálj ki, egyrészt hogy tovább fejleszd magad, másrészt, hogy jól szórakozz! A kinti edzések jobban motiválnak, szívesebben töltünk több időt sportolással, ha azt szabadtéren végezzük. ezért sorozatunkban adunk néhány ötletet, A crossfit után nézzük meg, mit ajánlunk a homokos partokra

vous - 2019.05.19.
Nyári sportok amik tökéletesítik az alakot: tippek a szabadtéri edzésekhez (második rész)

Lustálkodás helyett – strandröplabda

Forrás:
istock.com

Ha azok közé tartozol, akiket a strandon nem elégít ki, hogy a napon fekve időnként átfordulj a hátadról a hasadra és vissza, hanem valamilyen sportos aktivitással is töltenéd az időt, és még esetleg a labdasportok iránt is van némi affinitásod, akkor a strandröplabda lehet idén nyáron az új kedvenced. A strandröplabda gyakorlatilag az eredeti sport, tehát a röplabda homokon játszott változata. A szabályok tekintetében van néhány eltérés, például a csapat hat helyett két főből áll, ettől persze a társaság létszámától függően eltérhettek.

A cikk folytatását a Sport4you.hu oldalán olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.