Egyéb kategória

Kis lépések is elvezetnek a győzelemhez

Napunk témája a győzelem. Ez egy győztes nap. De amikor győzelemre gondolunk, akkor NAGY dolgok, nagy történések, óriási akadályok legyőzése jut az eszünkbe, pedig a legfontosabb győzelmeink a mindennapokban játszódnak le. Sokszor észre se vesszük, vagy ha mégis, csak az idő múlása ébreszt rá minket: az ott győztes nap, győztes óra, győztes pillanat volt. Pontosan ilyen győzelem gyerekeink első, kapaszkodás nélküli lépése is.

vous - 2019.05.09.
Kis lépések is elvezetnek a győzelemhez
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.