Egyéb kategória

Nem tudsz felkelni hajnalban edzeni? Segítünk!

A korán kelés minden ember mumusa.  Akadnak, akik kicsit könnyebben bírják, de vannak, akik egyszerűen nem tudnak olyan korán felkelni és hajnalban edzeni...

vous - 2019.02.28.
Nem tudsz felkelni hajnalban edzeni? Segítünk!

Kezdd a napod zennel!

Ahelyett, hogy az ébresztő hangjára azonnal kiugranál az ágyból, vagy lenyomnád a szundit és visszaaludnál, egyszerűen csak vegyél néhány nagy lélegzetet, hogy a tested hozzászokjon az ébrenléthez.

Csinálj úgy, mint a macskák!

A reggeli nyújtózkodás az ágyban nemcsak a testednek jelent ébresztőt, hanem az agyadnak is. Ezért alkalmazzák a macskák is, bízz bennük.

Reggeli rituálé!

Jobban indul a reggeled, és stabilitást kölcsönöz a mindennapjaidnak, ha teremtesz valamilyen kis reggeli rituálét. Lehet ez egy bögre tea elfogyasztása, amíg az élet nagy dolgairól vagy csak a napi teendőidről elmélkedsz, de lehet egy-két nyújtógyakorlat, hogy könnyebben felébredj.

Itt még nincs vége! További tippekért kattints ide >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.