Egyéb kategória

Télen is szép bőr – a tányérban kezdődik!

Bőrünk a téli hónapokban van a legnagyobb kihívásoknak kitéve, kevés a napfény, sok a szél, a csípős hideg sem nem tesz jót a bőrünknek, otthon pedig a fűtés miatt száraz a levegő, ráadásul a hirtelen hőmérsékletváltás sem hat túl jótékonyan a bőrre, és még a vitamin is kevesebb. Azért nem lehetetelen hátra arcot parancsolni a kihívásoknak, és a szép, egészséges és ragyogó bőrt megőrizni a téli hónapokban, és ehhez nem csodakencék, hanem elsősorban a bőrt tápláló ételek kellenek!

vous - 2019.01.17.
Télen is szép bőr – a tányérban kezdődik!

Sajnos nem mindenki jut el síelni vagy épp egy egzotikus utazásra, ami rendbetenné, felfrissítené nemcsak a lelkünket, de az arcbőrünket is, de a fény, a jó levegő és a pihenés nélkül is tehetünk a szép, ragyogó bőrért.

Béta-karotin egyszerűen

Nagyon jót tesz a bőrnek minden olyan zöldség és gyümölcs, ami narancssárga, így a sárgarépa, a sütőtök, az édesburgonya, a narancs, de a spenót, a sóska és és minden zöldsaláta is jótékonyan hat a bőrre. Ne felejtsük el az aszalt sárgabarackot és mangót sem, ezek kiemelten gazdagok béta-karotinban, a szárítás közben koncentrálódik, és nem veszik el belőlük ez az értékes tápanyag.

A többi tippért kattintsatok ide >>>

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek