Egyéb kategória

Krumplibundában sült halfilé egészségesebben, tepsisen

Elvitathatatlan tény, hogy mi, magyarok szeretjük a bundás fogásokat - és nemcsak a sima panírban készültet, hanem a borzas, krumplibundás változatokat is. Ezek férfiasabb, kissé nehezebb fogások, mert a krumpli azért hajlamos sok zsiradékot felszívni, viszont ha sütőben készítjük, könnyű, tengeri hallal, akkor máris sokkal egészségesebb, és igazán finom.

vous - 2018.12.16.
Krumplibundában sült halfilé egészségesebben, tepsisen

A hal és a krumpli mindig jó páros, elég, ha csak a fish & chips népszerűségére gondolunk, de sokkal alakbarátabb változatban is elkészítjük, az olaj kihagyásával. A borzas, reszelt krumplival bundázott és tepsiben sütött sovány tengeri halfilé ráadásul sokkal egyszerűbb is a bundázást tekintve, nem kell mellette állni sütés közben, nincs olajszag és felesleges kalória, a krumpli ropogós, a hal vajpuha, sőt ha még egy könnyű zöldségköretet is készítünk mellé, akkor

az ünnepi asztalon is megállja a helyét.

Köretként most párolt és vajon átforgatott kelbimbó készült mellé, egy kis pirított mandulával meghintve igazán ízletes és ünnepi, és téli zöldség lévén most frissen is bárhol beszerezhető, de akár fagyasztottat is használhatunk, megspórolva így a tisztítást.

Krumplibundában sült halfilé recept >>>

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.