Egyéb kategória

Több mint egészséges: a citromos víztől gyönyörűvé válhat a bőrötök

A citromos víz fogyasztásának egészséges hatásairól sokat hallani: tele van C-vitaminnal, antioxidánsokkal, gyorsítja az anyagcserét, frissít és élénkít. Mindezek mellett még szépülhettek is általa: mutatjuk, hogyan!

vous - 2018.10.31.
Több mint egészséges: a citromos víztől gyönyörűvé válhat a bőrötök

A citromos víz ugyanis a pattanások eltüntetésétől a bőr fiatalon tartásáig szuper hatással lehet a bőrötökre, rgyogóan egészségessé válhat, ha rendszeresen fogyasztjátok.

Igyunk citromos vizet a szebb arcbőrért!

Igyunk citromos vizet a szebb arcbőrért!
Forrás:
Depositphotos

1. Segíthet a kollagéntermelésben – ezáltal fiatalabb maradhat a bőrünk. Megőrizheti a feszességét és rugalmasságát.

2. Harcolhat az aknék ellena C-vitminnak köszönhetően. Kiküszöbölheti ugyanis a baktériumok okzta pattanások kialakulását. Méregtelenít.

3. Kordában tarthatja a hormonjainkat – hozzájárulhat a kortizol nevű hormon fokozott termelődéséhez, ami segít leküzdeni a stresszt, alacsonyan tartani a vérnyomást, és ezáltal hozzájárulhat a ragyogó bőrhöz.

4. Védelmet nyújt a szabad gyökök ellen – ezt az antioxidánsokban gazdag tualjdonságának köszönheti. Lassíthatja a bőr öregedését.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.