Egyéb kategória

Sablonfotók helyett egyedi falikép legyen az otthonotok dísze – Fészertitkok videó

Ha az ember könnyen és gyorsan szeretné otthonossá tenni a lakását, elfeledkezhet arról, milyen fontosak az izgalmas ötletek. Persze, sokkal egyszerűbb besétálni egy lakberendezéssel foglalkozó üzletbe, és megvenni az első képet, ami megtetszik, de mennyivel jobb elkészíteni a falra szánt díszeket. Ebben segít nektek Berencsi Tünde, aki ezúttal is az újrahasznosítást tartotta szem előtt. Tartsatok velünk!

vous - 2018.10.17.
Sablonfotók helyett egyedi falikép legyen az otthonotok dísze – Fészertitkok videó
fészertitkok

#fészertitkok – Ismerjétek meg DIY-sorozatunkat!

A #fészertitkok a VOUS legújabb sorozata, amely egy virtuális menedék lehet minden nő számára. Egy hely, ahol egyszerre ismerhettek meg pofonegyszerű háztartási praktikákat, de akár kertszépítési-, szépségápolási tippekkel is gazdagodhattok. A #fészertitkokban lesz szó a női barkácsolásról, a főzésről, a mozgásról, a recyclingról, de még az autókról is – egy szóval mindenről, ami egy 21. századi nő életét körülveszi és amiket apróbb trükkökkel még élhetőbbé tehettek. Kíváncsiak vagytok a részletekre? ITT mindent megtudhattok

Objektum doboz

Töltsétek le a két sablont!

Forrás:
Whatever Group

Forrás:
Whatever Group
Sosem találjátok ki, melyik színtől válhat otthonosabbá a lakásotok! fekete lakberendezés

A falra celluxozott poszter ideje lejárt – tippek az első felnőtt lakásotok kialakításához

Mindenki életében – vagy legalábbis majdnem mindenkiében – eljön az az idő, amikor kirepül a fészekből, és beköltözik első, önálló otthonába. Vannak, akiket a szülők pénzzel, bútorral vagy segítő kezekkel támogatnak – de vannak olyanok is, akiknek mindent saját maguknak kell előteremteniük, szinte a semmiből.

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább >>>

Ajánlott cikkek