Egyéb kategória

Ben Affleck ezt üzente, miután kijött az elvonóról

A 46 éves színész az utóbbi 17 évben már háromszor vonult be rehabilitációs központba, hogy kikezeljék alkoholfüggőségéből. Reméljük, mostani terápiája már valóban élethosszig tartó sikert hoz. 

vous - 2018.10.05.
Ben Affleck ezt üzente, miután kijött az elvonóról

Ben Affleck 2001-ben nagyon érettnek tűnt, amikor nagyobb balhék nélkül, egyfajta megelőzésként elvonókúrára vonult, és ezt nyilvánosságra is hozta. Akkor még Jennifer Garner párja volt, és nem akart mindent, mindenkit elveszíteni, aki fontos számára. Teljes életet akart élni, és úgy nézett ki, sikerül is neki, 2005-ben feleségül vette Jennifert, békében nevelték három gyermeküket.

Objektum doboz

Csakhogy eltelt néhány év, és a színészt rajtakapták, amint nyakló nélkül issza a vodkát egy társasági eseményen. Nyilvánvaló volt, hogy ismét bajba került, de akkor nem került nyilvánosságra, mihez kezdett a nehézségeivel. Tíz évnyi házasság után aztán 2015-ben a sztárpár elvált, és ebben nagy szerepet játszottak Affleck függőségei, amiktől nem tudott szabadulni.

Objektum doboz

2017 márciusában a színész ismét elvonóra ment, majd utána megint nagy fogadkozás következett, és köszönetmondás a családtagoknak, barátoknak a támogatásért. Affleck akkor azt tűzte ki céljául, hogy a lehető legjobb apa legyen, és megmutassa mindenkinek, hogy nem szégyen segítséget kérni, ha baj van.

Objektum doboz

Ehhez képest idén szeptemberben maga Jennifer ment a színészért kocsival, és hosszas rábeszélés után tudta csak bevinni harmadszorra is a rehabilitációs központba. Az italozás hátterében állítólag szerelmi csalódás állt. Affleck ismét nyilatkozott, amióta elhagyta a rehabot, ismét köszönetet mondott mindenkinek, törekszik arra, hogy teljes életet éljen, és tudja, hogy élete végéig harcolnia kell a démonaival. Családja és saját jól felfogott érdeke miatt igyekszik kitartani, mi csak reméljük, hogy sikerül is.

Ajánlott cikkek