Egyéb kategória

Csapatépítő! Tréning! Fussatok váltóban a Velencei-tó körül!

A csapatépítő szó, furcsa szinonimája az alkoholos állapotban elkövetett mindenféle céges bulizásnak. Vannak kifejezetten csapatépítő tréningekre szakosodott vállalkozások, ők minden elképzelhető és elképzelhetetlen dologra rá tudják mondani, hogy jó közösség építő.

vous - 2018.09.08.
Csapatépítő! Tréning! Fussatok váltóban a Velencei-tó körül!

De a sporttal kapcsolatos kohéziós erőt nem kell túlmagyarázni, a sport alapból minden résztvevőt összeköt. Ezért lehet remek alkalom egy vállalati, vagy baráti társaságnak a Ring Run Velence futóverseny, váltóban egymásért küzdenek a résztvevők.

Mindenki futott már az életében, ez a mozgásforma senkitől nem idegen, ezért csak a megfelelő motivációt kell megteremtenünk, és könnyen meggyőzhetünk bárkit egy futóversenyen indulásra. Persze a táv meghatározásánál már figyelembe kell venni az erőnlétet, állóképességet. Azok, akik nem futnak rendszeresen a Margitsziget körbefutása is gondot jelenthet. Számukra a Ring Run Velence váltója azért lehet ideális, mert bárhol, bármikor cserélhetnek csapattársukkal. Nincs kötelező váltópont, nincs váltózóna, annyit kell csak futni mindenkinek, amennyit szeretne.

Az erőbeosztás, a csapatok taktikai érzéke, a közös cél elérése mind olyan feladat elé állítja a csapattagokat, amiket együtt oldanak meg. Egymásért, a csapatért futva olyan emberek is harmóniába kerülnek szűkebb közösségükkel, akik addig szociálisan teljesen érzéketlenek voltak.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek