Egyéb kategória

Csapatépítő! Tréning! Fussatok váltóban a Velencei-tó körül!

A csapatépítő szó, furcsa szinonimája az alkoholos állapotban elkövetett mindenféle céges bulizásnak. Vannak kifejezetten csapatépítő tréningekre szakosodott vállalkozások, ők minden elképzelhető és elképzelhetetlen dologra rá tudják mondani, hogy jó közösség építő.

vous - 2018.09.08.
Csapatépítő! Tréning! Fussatok váltóban a Velencei-tó körül!

De a sporttal kapcsolatos kohéziós erőt nem kell túlmagyarázni, a sport alapból minden résztvevőt összeköt. Ezért lehet remek alkalom egy vállalati, vagy baráti társaságnak a Ring Run Velence futóverseny, váltóban egymásért küzdenek a résztvevők.

Mindenki futott már az életében, ez a mozgásforma senkitől nem idegen, ezért csak a megfelelő motivációt kell megteremtenünk, és könnyen meggyőzhetünk bárkit egy futóversenyen indulásra. Persze a táv meghatározásánál már figyelembe kell venni az erőnlétet, állóképességet. Azok, akik nem futnak rendszeresen a Margitsziget körbefutása is gondot jelenthet. Számukra a Ring Run Velence váltója azért lehet ideális, mert bárhol, bármikor cserélhetnek csapattársukkal. Nincs kötelező váltópont, nincs váltózóna, annyit kell csak futni mindenkinek, amennyit szeretne.

Az erőbeosztás, a csapatok taktikai érzéke, a közös cél elérése mind olyan feladat elé állítja a csapattagokat, amiket együtt oldanak meg. Egymásért, a csapatért futva olyan emberek is harmóniába kerülnek szűkebb közösségükkel, akik addig szociálisan teljesen érzéketlenek voltak.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.