Egyéb kategória

Férjhez az Agymenők Pennyje – Ultravagány „menyecske ruhája” ellopta a show-t

A hétvégén férjhez ment az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco. A Pennyt alakító színésznő tetőtől talpig csipkébe borult. Már ez a ruha is csodaszép volt, de az esküvő utáni buliban lepett meg mindenkit igazán. A csipke maradt, a fazon változott, mi pedig teljesen beleszerettünk ebbe a vagány ruhába!

vous - 2018.07.02.
Férjhez az Agymenők Pennyje – Ultravagány „menyecske ruhája” ellopta a show-t

Kaley Cuoco másodszor is kimondta a boldogító igent. (A cuki eljegyzésről itt írtunk bővebben.) Férje, Karl Cook profi lovas, így nem véletlen, hogy egy farmon tartották a ceremóniát és a bulit. Az eseményen csak a családok és a közeli barátok vehettek részt, de az Instagramra máris sok fotó felkerült.

A színésznő tetőtől talpig csipkébe öltözött, a ruhája egészen mesébe illő volt. Fátyol helyett földig érő köpenyt viselt, amely biztosan sok jövőbeli menyasszonyt megihlet majd.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Készíttettek maguknak egy vagány farmerdzsekit is! Ha kedvet kaptok a farmerdzseki pimpeléséhez, itt van néhány ötlet.

Objektum doboz

De ami a legjobb, az Kaley Cuoco csupacsipke, ultravagány „menyecske ruhája”, amely szerintünk ellopta a show-t!

Objektum doboz

Objektum doboz

bridal-fashion-week-engel-nora1

Igenis menő nadrágban férjhez menni! – 2018-as esküvőiruha-trendek

A tavaszi után idén második alkalommal rendezték meg a Bridal Fashion Weeket, ahol már a 2018-as őszi–téli esküvői trendeket csodálhatták meg a kíváncsi szemek. Legyen szó tavaszi–nyári vagy őszi–téli szezonról, egy biztos: izgalmas részletekkel dobhatják fel a leendő arák a nagy napjukat – és persze a ruhájukat. Íme 5 trend, amit előre imádunk! 

Ajánlott cikkek