Egyéb kategória

Vegán burger babbal – gyors, olcsó és mindig jó

Nem olyan, mint egy igazi szaftos hamburger, de nem is akar olyan lenni, viszont számtalan előnye van a babból készült burgernek. Filléres, egészséges, csupa jó dolog van benne, sütőben és serpenyőben is süthető, finom fűszeres, nem mellesleg pedig 5 perc alatt összeállítható!

vous - 2018.06.19.
Vegán burger babbal – gyors, olcsó és mindig jó

Vegán és diétás, tele van fehérjével és rosttal, mindenmentes, laktató, szóval csupa jó tulajdonsággal rendelkezik a babburger, azoknak is ízlik, akik nem vegán étrendet követnek, de szívesen esznek egészségesebb fogásokat vagy kacsintgatnak az életmódváltással, keresik a húsmentes recepteket – akár önmaguk miatt vagy környezet tehermentesítése végett, de akkor is jó, ha nincs sok időnk vagy ötletünk a főzőcskéhez, ugyanis egy konzerv főtt bab segítségével

5 perc alatt előkészíthető, ízlés szerint sütőben vagy serpenyőben is megsüthető.

Ez a villámgyors burger buciba téve klasszikusan is fogyasztható, de salátával vagy főzelék feltétjeként is szuperfinom, ha pedig nem akarjuk az egészet azonnal felhasználni, a maradék fóliába vagy egy kis dobozba téve pár napig vígan elvan a hűtőben, és bármikor frissen kisüthető.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.