Egyéb kategória

Láttátok már? Budapesten forgatták a foci-vb hivatalos klipjét

A Hajógyári sziget K-hídja sokunk számára ismerős, most az egész világ megismerheti. Többek között ott forgatták a foci-vb hivatalos dalához készült klipet.

vous - 2018.06.11.
Láttátok már? Budapesten forgatták a foci-vb hivatalos klipjét

Bemutatták a foci-vb hivatalos dalához készült videóklipet, amelyet teljes titokban forgattak többek között Budapesten. Számos fővárosi helyszínt könnyen felismerhettek ti is: a Hajógyári sziget K-hídját vagy a Nagyvásártelepet. A videót állítólag teljes titokban forgatták. A kliben feltűnik többek között Ronaldinho brazil focista is. A 2018-as labdarúgó-világbajnokságot június 14. és július 15. között rendezik Oroszországban.

Láttátok már a klipet? Ha nem, pótoljátok be!

Objektum doboz

kulcsar-katalin-2016-magyar-noi-futball-biro2

Aki munkaidőben 22 férfit tart kordában: interjú Kulcsár Katalin futball-játékvezetővel

A 2016-os női Bajnokok Ligája döntőjét magyar bíró vezette Olaszországban: Kulcsár Katalin az, akire büszkék lehetünk. A játékvezető rengeteg nívós női meccset irányított már, de mivel idehaza a női foci még kibontakozóban van, emellett folyamatosan NB I-es férfimeccseken is szerepel. És ha egy nő férfias pályára téved, akkor persze jönnek a kérdések. Korábbi interjúnkat ide kattintva >>> olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.