Egyéb kategória

Viszlát, aprócska ráncok! Helló, hibátlan és ragyogó bőr!

Az újdonsült brit hercegné fotóit nézegetve biztos rácsodálkoztatok, milyen hibátlan volt a megjelenése. Könnyen lehet, hogy épp életetek legfontosabb napjára készülve hasonlóan szép bőrre vágytok.

vous - 2018.06.01.
Viszlát, aprócska ráncok! Helló, hibátlan és ragyogó bőr!

Köztudott, hogy a stressz az egyik legnagyobb ellensége a bőrnek, mert gyengítheti az immunrendszert, ami gyulladást válthat ki, az arc pedig a szokásosnál jobban felpuffad. Nem is beszélve arról, hogy a túlzott stressz és nagy nap miatti szorongás megzavarhatja az alvást, élettelen és fakó bőrt eredményezve.

Akár Menyasszörny, akár nem, mindenki ragyogó bőrt szeretne, miközben az oltár felé tart.

Tartsátok be a következő szabályokat, és a vágyatok teljesülni fog:

Hámlasszatok!

Ha az elhalt hámsejtek felhalmozódnak az arc bőrfelszínén, teljesen megakadályozva a fény-visszaverődést, ami élettelené teheti az arcot. A rendszeres hámlasztás ezért olyan fontos, hiszen ettől az arcbőr friss és sugárzóan szép lesz. A gyengéd arctisztító szerek használata gyorsíthatja ezt a folyamatot. Ma már léteznek olyan hatékony otthoni bőrhámlasztó készülékek, amelyek eltávolítják az elhalt hámsejteket, a szennyeződések 99,5%-át és kitisztítják a pórusokat.

FOREO_LUNA 2_Lifestyle3

Szépségszalon a nappaliban – ezeket a szépészeti kezeléseket már otthon is elvégezhetitek!

Kinek van ideje mindig kozmetikushoz, körmöshöz vagy arckezelésekre járni? Persze, ez elég first world problémának hangozhat, de egy elfoglalt nő igenis szereti megválogatni, mire megy el az a kevés szabadideje. Szerencsére ma már nem kell mindenért szakemberhez rohangálni – csúcstechnológiás gépekkel oldhatjátok meg magatoknak otthon a szőrtelenítést, a hajegyenesítést, az arcápolást vagy a manikűrt is. Ráadásul ezek a verziók sokkal olcsóbbak is hosszú távon, mint az, ha kéthetente kozmetikushoz rohangálunk. A folytatásért kattintsatok ide!

Hidratáljatok!

Ha a bőrötök tiszta és friss, ideje hidratálni! Egy jó minőségű hidratáló krém növeli a bőr nedvesség tartalmát, megakadályozza a hámlást, a fakó színt, és olyan védő réteget hoz létre az arcon, amely egész nap kitart. De ne felejtsétek: a bőrt belülről is hidratálni kell, így a víz és a folyamatos pótlása egész nap elengedhetetlen az egészséges és szép bőrért.

Forrás:
Foreo

3. Ne feledkezzetek meg a szemekről!

A nagy nap tervezése során valószínűleg kevesebbet alszotok, ezért egyre kimerültebbek, fáradtabbak vagytok, ahogy az esküvőtök közeledik. Semmitől sem tűnik egy nő fáradtabbnak és stresszesebbnek, mint a feldagadt szemektől. A sötét karikák és a szem alatti táskák sosem szép látvány, de képzeljétek, léteznek már olyan szemmasszírozó készülékek, amelyek a T-Sonic technológiát használva stimulálják a bőrt, hogy kisimítsák a szarkalábakat, a finom vonalakat és ráncokat. 

4. Figyeljetek magatokra is!

Egyedül nem megy. Még a legszuperebb szervezőkészséggel rendelkező menyasszonyoknak is elkél a segítség. Kérjetek segítséget a szeretteitektől a szervezésben, addig lazíthattok egy kicsit. Akár a természetben, akár egy wellness központban pihentek, higgyétek el, megérdemlitek. Végül is ez a ti legnagyobb napotok lesz!

A hírességek tökéletes esküvői fotóit nézegetve könnyen elbizonytalanodhattok, de a fenti, könnyen kivitelezhető ötletekkel minden menyasszony gyönyörű lehet a nagy napon.

Az utolsó és legfontosabb tipp tökéletes esküvői kinézethez pedig nem más, mint az önbizalom!

A FOREO termékek elérhetőek a www.douglasshop.hu és a www.foreo.com oldalakon.

Ajánlott cikkek